Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
_Petya_
üzenetére
-koszonom, ez az iptables-p2p modul nagyszeruen hangzik
-igen, az ip_ plugin-nal mar szorakoztam eddig is, hogy ne csak ip, de interface alapjan is tudjon monitorozni
-meg fogom nezni az ipac-ng-t is
megyeszer koszonom
bambano: meg egy kerdes az ip alias-okkal kapcsolatosan
ha jol sejtem, akkor ehhez portforwadr-ot kell majd beallitanom, a kerdes az, hogy hol?
mint irtam, nat mogott vagyok
a portforward szabalyt azon a gepen kell allitanom, amirol a netet kapon, vagy az en sajat gepemen? (egyaltalan latszodnak ezek az ip-k kivulrol, vagy ezek csak nalam vannak bent?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Interactive Brokers társalgó
- Temu
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest