Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rokefeller senior tag én a mandrivát rég próbáltam, nálam folyton szétesett, susét még régebben, az pláne... aztán amikor két év után újra linuxozhatnékom lett, a fedora 5 felment, és maradt amíg nem jött a 6... mondhatni így juttottam ötről a hatra a suse-t dicsérik, amióta megvette a novell, elvileg ők is nagyon odafigyelnek a user friendly-ségre, ubuntu és a canonical dettó... de igazából bármelyikből lehet hanyattvágós/parasztvakítós cuccot csinálni, gnome, kde mindegyiken megy, compiz, beryl dettól, innentől kezdve csak idő, téma, ikon és szépérzék kérdése, hogy behal-e a win user... nálam a forgó kocka, meg a wobbly windows valakiből a ''jé, dejó'', valakiből a ''mire jóez, eszi a videokártyát meg a procit, meg normális szoftvert még mindig nem lehet rá tenni'' reakciókat váltotta ki  én szeretem, winen hiányzik már egy pár jó szoftver, egy kényelmes szép és testreszabott desktop, meg a ''tökömkeresgél, yum install akármi, és megvan'' én szeretem, winen hiányzik már egy pár jó szoftver, egy kényelmes szép és testreszabott desktop, meg a ''tökömkeresgél, yum install akármi, és megvan''
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3860
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én szeretem, winen hiányzik már egy pár jó szoftver, egy kényelmes szép és testreszabott desktop, meg a ''tökömkeresgél, yum install akármi, és megvan''
én szeretem, winen hiányzik már egy pár jó szoftver, egy kényelmes szép és testreszabott desktop, meg a ''tökömkeresgél, yum install akármi, és megvan''