-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én a mandrivát rég próbáltam, nálam folyton szétesett, susét még régebben, az pláne... aztán amikor két év után újra linuxozhatnékom lett, a fedora 5 felment, és maradt amíg nem jött a 6... mondhatni így juttottam ötről a hatra a suse-t dicsérik, amióta megvette a novell, elvileg ők is nagyon odafigyelnek a user friendly-ségre, ubuntu és a canonical dettó... de igazából bármelyikből lehet hanyattvágós/parasztvakítós cuccot csinálni, gnome, kde mindegyiken megy, compiz, beryl dettól, innentől kezdve csak idő, téma, ikon és szépérzék kérdése, hogy behal-e a win user... nálam a forgó kocka, meg a wobbly windows valakiből a ''jé, dejó'', valakiből a ''mire jóez, eszi a videokártyát meg a procit, meg normális szoftvert még mindig nem lehet rá tenni'' reakciókat váltotta ki
én szeretem, winen hiányzik már egy pár jó szoftver, egy kényelmes szép és testreszabott desktop, meg a ''tökömkeresgél, yum install akármi, és megvan''
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Villanyszerelés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Windows 10
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én szeretem, winen hiányzik már egy pár jó szoftver, egy kényelmes szép és testreszabott desktop, meg a ''tökömkeresgél, yum install akármi, és megvan''