Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gigabyte alaplap topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
akadálymentesség re
ne a gnome a kaka, hanem egy tonna alkalmazás
dvd-t akartam írni, és elkezdődött a vendett, mi vana disztribben, hisz nero nincs, linuxos cuccot nem ismerek... feltettem mind, ami volt, három vagy négy volt ami grafikus... az egyik nem kezelte a dvd-meghajtót, a másik látta hogy van, de amikor ráklikkeltem egy gombra, akkor elszomorodott a kis szmájli a sarokban, majd azt mondta hogy az alkalmazás megeszi a memóriát, lője-e ki, mondtam nem, aztán három perc múlva kilőttem én, a harmadik meg úgy néz ki mintha én írtam volna pascal-ban, összevissza vannak a gombok menük... utána viszont vidáman átváltottam szebb pirosra az ablakkeretet, beállítottam másra felbontást, meg a betűket, és átmentem a rackkel a haveromhoz, dvd-t írni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dacia topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Yettel topik
- Nyaralás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest