Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Szia! Köszönöm a választ!
A digis topikban már túl vagyok az infokérésen. Ott azt mondták, hogy holnap mondanom kell a szerelőnek, hogy a digis eszközt kapcsolja bridge módba és akkor ugyanúgy működhet minden tovább. Természetesen ez azzal jár, hogy nekem kell a szerveren a PPPoE-t beállítanom.
Az nekem nagyon nem lenne jó, ha a szerverem a digis eszköz mögé, egy NAT-olt hálóra kerülne. Mindenképp fontos, hogy a szerver maga kapja a külső IP címet, mivel ő látja el a NAT és tűzfal funkciókat a belső háló számára. Ezért kell a bridge mód.
Ezt a pppoe-conf csomagot amit írtál hogyan tudom feltelepíteni CentOS 7-re? Jó lenne meg addig leszedni, amíg neten van a gép.
Próbáltam a yum install pppoeconf-ot, de azt írja: No package pppoeconf available. A Google-el sem lettem okosabb.A Google legelső helyen amúgy ezt a leírást dobja ki CentOS-re és ez nekem is nagyon szimpatikus, részletesen el vannak magyarázva a lépések a rp-pppoe csomag használatával, és ezt már fel is tettem a gépre:
[link]
Szerinted ez a csomag egyáltalán nem jó? Inkább a pppoeconf-ot használjam helyette? Vagy jó lehet ez is?
Erre a kérdésre nem tudod esetleg a választ?
És mégegy fontos kérdés: a hálózati interface megmarad az eddigi enp9s0? Vagy létrejön mellette egy új interface ppp0 néven is?
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Próbáltam a yum install pppoeconf-ot, de azt írja: No package pppoeconf available. A Google-el sem lettem okosabb.