- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Adott egy HTPC (NAS + médialejátszó), nem kell sokra gondolni, alap Ubi server + Transmisison+Kodi.
2 programot ajánljatok nekem kérlek:
1. Monitoring tool :
Rendszer erőforrásait (RAM,Proci,hálózat,...) szeretném nézni időközönként, akár másik gépről web-es felülten. Ezekre az alábbiakat találtam: Nagios, monitorix, linux dash
Melyiket ajánljátok mely keveset foygaszt? Asrock N3150-es gépre menne 8 GB rammal szerelt a konfig2. töredezettség mentesítő:
Itt igazából csak alábbi parancsot használtam 1x (Fsck parancs), ezekül van valami jó lemeztöredezettség mentesítő?Válaszotokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest