Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Adott egy HTPC (NAS + médialejátszó), nem kell sokra gondolni, alap Ubi server + Transmisison+Kodi.
2 programot ajánljatok nekem kérlek:
1. Monitoring tool :
Rendszer erőforrásait (RAM,Proci,hálózat,...) szeretném nézni időközönként, akár másik gépről web-es felülten. Ezekre az alábbiakat találtam: Nagios, monitorix, linux dash
Melyiket ajánljátok mely keveset foygaszt? Asrock N3150-es gépre menne 8 GB rammal szerelt a konfig2. töredezettség mentesítő:
Itt igazából csak alábbi parancsot használtam 1x (Fsck parancs), ezekül van valami jó lemeztöredezettség mentesítő?Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest