- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
mondjuk a stabilitást elhiszem, annál aki fel tudja tenni szépen a linuxot, ahogy kell, én viszont, mivel nem ismerem még annyira, és nagy felfedező vagyok, három napon át csak nyúzom a synapticot, hogy mi micsoda, fel le, kell nemkell...
ez lehet megviseli, de ne viselje meg
a másik, nincs valami disztrib amelyik elkezdett fát vágni (talán az ubuntu elkezdte) az alkalmazáserdőben?
nekem zavaró, hogy feltesz 17 pdf-nézőt, amiből egy jó, utána kaparhatom le a másik 16 ot, aminek a fele el sem indul, a másik meg ami szerintem fontos lenne, hogy a disztribek jobban kiálljanak bizonyos dolgok mellet, mint a gtk, vagy a qt, és ha leteszik a voksuk az egyik mellett, akkor a másikat nem integrálják... ha ilyet lehet. utálom pl a gyönyörű gnome.-os gombjaim közt a ronda motif-osat, meg minek nekem motif, ha ott a gtk ami jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest