Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
mondjuk a stabilitást elhiszem, annál aki fel tudja tenni szépen a linuxot, ahogy kell, én viszont, mivel nem ismerem még annyira, és nagy felfedező vagyok, három napon át csak nyúzom a synapticot, hogy mi micsoda, fel le, kell nemkell...
ez lehet megviseli, de ne viselje meg
a másik, nincs valami disztrib amelyik elkezdett fát vágni (talán az ubuntu elkezdte) az alkalmazáserdőben?
nekem zavaró, hogy feltesz 17 pdf-nézőt, amiből egy jó, utána kaparhatom le a másik 16 ot, aminek a fele el sem indul, a másik meg ami szerintem fontos lenne, hogy a disztribek jobban kiálljanak bizonyos dolgok mellet, mint a gtk, vagy a qt, és ha leteszik a voksuk az egyik mellett, akkor a másikat nem integrálják... ha ilyet lehet. utálom pl a gyönyörű gnome.-os gombjaim közt a ronda motif-osat, meg minek nekem motif, ha ott a gtk ami jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest