- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
lehet, nekem sem a kernel akadt meg, hanem az alkalmazások fagytak többnyire, de úgy, hogy esélyem nem volt kill-elni, vagy bármi...
ez azért idegesítő, mert én hiszek az open source-ban, de amikor elolvastam az első linuxos doksit, ami azzal indul, hogy stabilitás...ehhez képest nekem eddig minden disztro csinált érdekességet, az xp-m meg akkor fagyott le utoljára, mikor a prociról leesett a hűtő, rá a videokártyára (na, jó az enyém sosem, ez haverommal történt)...
a kedvencem az uhu volt, ami egyszercsak eltolta tíz centivel jobbra a képet , újratelepítés után meg nem volt vele semmi baj, soha nem csinálta ezt mégegyszer
szal nem kekeckedni akarok, de nekem mindegyik fagyott, vagy bugos volt
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest