- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok a linuxok terén, és szeretnék 1 kérdéssel fordulni hozzátok, még próbáétam google-n keresni, de semmi értelmeset nem találtam. Szóval adott 1 Suse linu 10.1 és a windows xp-met újra kellett telepítenem.. Ugye ez felülírta a GRUB-ot, és így csak win bootol be autómatikusan. Berakom a suse dvd-t, bejön a rescue mod, és mit kell PONTOSAN beírni, hogy visszarakjam a grubot, amiből mind 2 rendszerbe tudok bootolni?
1 vinyóm van:
1: windows ntfs
2: ntfs
3: suse linux
4: swap
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Yettel topik
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Tippmix
- Windows 10
- BMW topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új pc házak! Kèszleten!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest