- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IONFOREST
csendes tag
Üdv.
Lenne egy olyan problémám hogy a Whoppix 2.7.1 telepitem egy másik particiora
nem tudom használni a winfost. Csak a whoppix jön be de nincs boot választó menü
Igy más nem tudja használni a gépet és ez elég nagy probléma. Nem szeretném mindig cd röl inditani a programot. A másik probléma hogy van egy x1650pro- m és nem tudom beállitani a képfrisitési frekit, felismeri 100hz nek de csak 60hz megy milyen linuxos
progi kell hozzá.
Valaki tud segiteni ????
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest