Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Üdv!
A problémám a következő: vettem egy canon ip4200-es nyomtatót, leszedtem hozzá a canon oldaláról a linuxos drivereket, átkonvertáltam aliennel deb-be, majd a leírásnak megfelelően telepítettem őket. Semmi gond nem volt, CUPS-nak is beadtam szépen, de mikor nyomtatni akarok, a következő hibaüzenetet írja ki a CUPS webes felülete:
''/usr/lib/cups/filter/pstocanonij failed''
A fájl ott van, így nem értem, hogy mi lehet a gond. Ha esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsoltaban, szivesen fogadnám a tanácsát.
A rendszer debain etch, 2.6.15-ös kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest