-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
válasz
_Dumber_
üzenetére

Megsasoltam, de amikor még cifs-en csatlakoztam a nasomhoz, akkor is csak felhasználó és kódkészlet szerepelt a beállításaimban, de nem volt az igazi.
Amióta megtaláltam az NSA-n az nfs export helyét (naná, hogy nem /etc-ben
már csak nfs-en használom (az idióta alaprendszerén totál külön kezeli a 2 féle megosztást).Viszont, hogy samba 4-ról írtál, az a megosztásra vonatkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Gumi és felni topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

már csak nfs-en használom (az idióta alaprendszerén totál külön kezeli a 2 féle megosztást).