Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
bob.zxr
Ez nem túl jó hír.MacCaine
Megnéztem a Hugin oldalán a forráskódból való fordítást, nem értek belőle szinte semmit. Azt viszont látom, hogy ehhez is egy csomó dolgot kellene letölteni?, hogy egyáltalán el lehessen kezdeni a dolgot.
Nagyon kezdő vagyok még (most próbálkozok Linuxra áttérni és próbálom életre kelteni alatta azokat a programokat, amiket jelenleg használok), valószínűleg nem fog menni a dolog.
Jelen helyzetben nem tudok netet varázsolni a gépre.Létezik a 2013-as verziónak lefordított változata, mert én nem lelek ilyet? Egyedül egy hugin-2013.0.0.tar.bz2 nevű állományt találtam, amit le lehet tölteni. Véleményem szerint ez lehet a forráskód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest