Hirdetés
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Most kezdtem a pályám (júniusban végeztem az OKJ-s rendszerinformatikusit). Belecsöppentem egy gimnáziumban. Itt adott egy mail szerver, melyen exim4 fut, squirrelmaillel. Semmi nincs ledokumentálva. Kértek rá SPAM szűrést. Telepítettem clamav-ot, sa-exim-t, amavis-t és spamassassint. Fut minden, de sajna nem működik. A SPAM nincs kiszűrve, a fejlécekben semmi sem utal a spamassassin létére. A logokban nincs hibaüzi, minden fut rendesen, de csesznek kommunikálni egymással. Debian (Sarge) rendszer. Kérdezzetek nyugodtan. Logokat tudok csatolni. Végigbogarásztam sok-sok HOWTO-t:
[link]
[link]
[link]
plusz ami ezekben van link, exim-re, clamavra, stb.
de semmi.
Elképzelhető, hogy az a baj, hogy nem maildir formátum van? A /home/user könyvtárban van egy mail könyvtár, ebben van alapból 3 file:
SENT, DRAFT, SPAM.
Mivel próbálkozzak, induljak neki?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- Gran Turismo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő