Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Most kezdtem a pályám (júniusban végeztem az OKJ-s rendszerinformatikusit). Belecsöppentem egy gimnáziumban. Itt adott egy mail szerver, melyen exim4 fut, squirrelmaillel. Semmi nincs ledokumentálva. Kértek rá SPAM szűrést. Telepítettem clamav-ot, sa-exim-t, amavis-t és spamassassint. Fut minden, de sajna nem működik. A SPAM nincs kiszűrve, a fejlécekben semmi sem utal a spamassassin létére. A logokban nincs hibaüzi, minden fut rendesen, de csesznek kommunikálni egymással. Debian (Sarge) rendszer. Kérdezzetek nyugodtan. Logokat tudok csatolni. Végigbogarásztam sok-sok HOWTO-t:
[link]
[link]
[link]
plusz ami ezekben van link, exim-re, clamavra, stb.
de semmi.
Elképzelhető, hogy az a baj, hogy nem maildir formátum van? A /home/user könyvtárban van egy mail könyvtár, ebben van alapból 3 file:
SENT, DRAFT, SPAM.
Mivel próbálkozzak, induljak neki?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest