Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok
Ma láttam az indexen egy cikket az új OpenSuse-ról és kedvet kaptam a kipróbálására,le is töltöttem,kiírtam dvd-re.Fel lehet ezt rakni win7 mellé úgy hogy ne vágja haza a rendszeremet és normálisan tudjam kipróbálni.Nem ismerem a linuxot,egyszer ,kétszer cd-ről futtattam régebbi verziókat,azok valahogy nem jöttek be mert nehézkesnek találtam a használatát és most ez valahogy azt a benyomást kelti bennem hogy használható egy "halandónak" is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Tanuljunk angolul!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest