- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
pethYeti
üzenetére
Szia!
Én is ezen a kiadáson gondolkoztam a cikk olvasása alatt, de fradi81 egész estéje ráment a hibajavításokra. Link
Mivel nem vagyok egy terminal hacker és nem szeretnék külföldi fórumokat felkeresni így én a sima 64bit-es kiadást íróm éppen, de ez csak az én véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő