Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
lenne nekem egy problémám, ehez keresek egy ''rendkívül bonyolult'' programot. az egerem néha önálló életet él, néha úgy érzékeli, hogy megnyomtam valamelyik gombját. ez használat közben max. idegesítő, de mikor estére úgyhagyom a gépet, esetleg valahova belekattint, ami nem feltétlen előny.ez ellen kellene nekem egy progi, ami annyit csinál, hogy ''védőhálóként'' rátelepszik a desktopra, és akármit kattingatok, semmit nem csinál. persze be lehessen zárni, vagy rendesen a jobb felső sarokkal, vagy pl. valami bill.kombinációval. valaki ismer ilyen progit? esetleg valaki, aki nagyon ért a programozáshoz, össze tudna egy ilyet dobni nekem,
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs