Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nézegettem az 5.1-es problémát, máshol is félig-meddig jött össze, hátha valaki azért tud megoldást (csak magyar találatokat néztem).
egyébre: video: mplayer, vlc
képek: van sok képnézegető, szerkesztésre meg ott a gimp
net: mozilla firefox, opera
filmvágás: mencoder, bár ez parancssoros, de én ezt használtam (nem volt sokszor szükségem rá)
zenehallgatás: xmms, de van még ebből is egy rakás (amarok, kaffeine, stb)
nálam minden linux alapon megy.
2-féle módszer van: vagy fenn van a linux mellett a win, és sok-sok időt rászánsz, ha nem jutsz sehova, akkor win. ennek az a ''veszélye'', hogy végül a win mellett maradsz (ha mindent meg tudsz oldani, és a biztonságra is nagyon odafigyelsz, akkor jó az), vagy ''a hidakat felégetve'' csak linux van fenn, és szép lassan összeáll a rendszer sok-sok kérdezgetésssel.
egyet ne feledj: mindenki volt kezdő
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- HP Omen gamer szék Citadel
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest