Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha minden gaz, akkor a GUI mixerem is az Alsamixer, szal azt tudom, hogy felvétel alatt végignyomkodtam, de semmi változás
Azaz, ha a Lne in-t húzkodom, akkor halkul-hangosodik, de a Line-In max. állásában olyan a hang, amit írtam.
A Capture pipákat is végigpróbáltam (felvétel közben azt is
), de semmi, ugyanazt hallom végig a felvétel alatt.
Mondjuk gyanús, hogy a mikrofonról vesz fel valamit (de akkor a Mic csúszkára változna a hangerő), és áthallásból van meg a TV hangja, de ezt csak pár nap múlva tudom kipróbálni, mert melóban leszek
Viszont ezt kizárom még ma (mikrofon kihúz, csókolom).A csatornaválasztás meg érdekes, nekem s 10.10 van, és semmi gáz nem volt vele soha. Az nekem is megy, hogy a TVtime-ból kilépés után, ha nem adok meg TV felvevéshez csatornát, akkor az jön be, amit a Tvtime-al néztem. Parancssorból vált csatornát a Mplayer?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Assetto Corsa Rally
- Whisky topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Azaz, ha a Lne in-t húzkodom, akkor halkul-hangosodik, de a Line-In max. állásában olyan a hang, amit írtam.
), de semmi, ugyanazt hallom végig a felvétel alatt.
Viszont ezt kizárom még ma (mikrofon kihúz, csókolom).