- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
válasz KaraDani #10664 üzenetére
Értem, köszönöm a segítséget!
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék áttérni az MMO illetve FPS játékokról a versenyzés világába és érdeklődnék egy kormány felől.
Számomra elérhető áron (ha sikerül eladnom egy Razer Naga egeret, és/vagy egy Logitech Chillstream joy-t) találtam egy kormányt, név szerint Logitech Formula Force EX-et.
Első sorban F1 2012-re szeretném használni, mert jelenleg azt tetszett meg, de későbbiekben szerintem áttérnék más versenyzős játékokra is.
Kérdésem az lenne, hogy ha későbbiekben áttérnék pl bármi más játékra, hogy élethűen lehetne-e irányítani a kormánnyal mondjuk egy nem F1-es autót is?
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogwarts Legacy teszt
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Mazda topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- PayPal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...