-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Meg van. Nagyon király, már sikerült 1:37-körüli időket mennem
Tetszik nagyon, tök jó ez a force feedback. Még nem próbáltam ki milyen vele ut-t játszani
Meglepően masszív. Azt hittem zúgni fog, meg nyöszörögni a műanyag, pláne mikor kivettem a dobozból és éreztem milyen könnyű.
Szal nem bántam meg. Nyomok is egy karikát lfs-sel -
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #102 üzenetére
Kösz szépen, akkor rendelek egyet
-
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #98 üzenetére
Örülök annak amit írsz. Valahogy ez a 30+ rongy nagyon elvette a kedvem. Biztos ér annyit, már az előállítása sem egyszerű, de ez most sok lett volna.
Úgyhogy wingman ff lesz a nyertesPedálokkal asszem nem lesz gond
Lerántani sem fogom.
Azt kipróbálod hogy lehet-e úgy normálisan menni, hogy mondjuk a jobb oldali két gomb a fék és a gáz? -
Den
veterán
oké köszi, direkt nem teszteket olvasok, személyes tapasztalatok érdekelnek
Van egy újabb jelölt, ez is immersion techn. a honlapja szerint több díjat nyert, elég fofás és 24k
http://www.actlab.com/race1.htm# -
Den
veterán
Ez jó ötlet volt, csak egy kicsivel előztél meg
Én most gondolkodom kormányon. Érdekelne hogy megéri-e az ffb az árkülönbséget, mekkora az élettartama egy ilyen cuccnak, és természetesen melyiket érdemes megvenni.
Engem a best buy kategória érdekelne, tehát nem kell a legjobb bármi áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest