Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz Stirlitz #18251 üzenetére
Amit láttam mod-ot, ott az elektronikát is buherálták. Sztem eléggé méretezve van mind2 egymáshoz.(a profitmaximalizálás jegyében)
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Sleek
senior tag
válasz Stirlitz #18172 üzenetére
Köszönöm szépen.
Ha rákattintok a newra és beírom a nevet pl ,hogy ets2 nem engedi menteni.
Lehet én vagyok a béna. Vagy ha engedi is a profilt menteni akkor nem működik a játékban a kormány.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
.LnB
titán
válasz Stirlitz #18036 üzenetére
Tegnap kipróbáltam Raceroom-al és Assetto-val. Assetto egy élmény volt. Mosolyogtam végig! Most töltöm iRacing-et. Attól kicsit félek, azt mondják nagyon élethű. Remélem tudok majd értelmesen körözni vele.
Nem úgy haragszok! Csak írtam, hogy melyiket vegyem a kettő olcsó közül. Erre te írtál egy harmadikat aminek ráadásul dupla ára volt mint amennyit elsőre szántam rá! Ültem, gondolkodtam. Mondom nem igaz. Aztán, oké. Megveszem remélem tényleg jó lesz. És az! Szép állapotban van, és hibátlanul működik. Nagyon tetszik! Szóval inkább köszönettel tartozom!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Stirlitz #17971 üzenetére
Megvettem, de haragszom rád kicsit mert ennyit nem akartam költeni. Viszont tetszik nagyon, bár még csak rövid ideig bírtam kipróbálni.
Köszi a tippet„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tatabike
őstag
válasz Stirlitz #17839 üzenetére
Értem, köszi. Kormánynál mit jelent, hogy nem értékelhető? Mi volt a probléma? Jobban belegondolva, nekem az tűnik egyszerűbbnek, nekem egy 1800 fokos kellene. (kopptól-koppig 5 fordulat)
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
zolee5016
őstag
válasz Stirlitz #17752 üzenetére
Rózsaszín kamion garantáltan virágbolti.
Nekem a ha a Scaniám szinét chrom-ra változtattam ..a volvok mind rózsaszínüek lettek...csak a volvok....
LINK
De ez itt tényleg off..........Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
p.szilard
csendes tag
-
p.szilard
csendes tag
válasz Stirlitz #17704 üzenetére
Azt a profiler verziót használom én is. A dokumentumok mappában meg a mentések vannak,azt nem merem kitörölni,két hónap játékom veszne el. Már tényleg kipróbáltam mindent,újratelepítettem a profilert (mondjuk a játékot nem,de az szerintem felesleges), vezérlőpultban,profilerben átnéztem már mindent,de nem jöttem rá a probléma okára. Úgy is próbáltam hogy elindítottam a játékot majd kilépve a profilert de úgy se... Komolyan ha valaki rájön a hibára küldök neki egy ötezrest annyira idegesít.
-
Stirlitz
senior tag
válasz Stirlitz #17700 üzenetére
5.10.127 profiler amit használok. Nem lehetséges, hogy a profilerben egy aktív profil van, ami ETS2 indításakor aktíválódik? Ezenkivűl még azt is kipróbálnám, hogy a dokumentumok mappában lévő ets2 mappa tartalmát törölném. (Itt tárolja a játék a beállításokat és az esetleges módokat is. )
-
Jack@l
veterán
válasz Stirlitz #17673 üzenetére
Ha túl erősre van állítva az ffb és mondjuk átmész egy rázókövön, vagy repedésen, akkor szokott.
https://www.youtube.com/watch?v=dvYc4Jlw3NcA hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
válasz Stirlitz #17670 üzenetére
60 körül vannak használtan, de az jóval csendsebb lesz. (kivéve amikor kopog)
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
válasz Stirlitz #17656 üzenetére
Fogaskerekeket is takarítsd ki, meg szilikonzsírozd újra, halkabb lesz. (egy ideig)
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Stirlitz #17639 üzenetére
DFP után? Áhh neem biztos nem, ez olyan mintha bmwből átülnél az én samarámba... ráadásul a 430asok nak törik a pedáljuk mint a ropi.
20 óra nem teljesen kizárt, én sem tudok már vasárnap óta leülni...pedig mennék pár kört.
35k azért a váltóért? Hmm tényleg szép munka, igényes jól használható..na de kérem TH8RS kerül majdnem ennyibe...
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
bolhalovas
csendes tag
válasz Stirlitz #17590 üzenetére
Amit vettem boardot, arra analóg tengelyeket (potméter) és digitálisakat (gomb vagy kapcsoló) is lehet kötni, ebből a NYÁK-ból jön ki egy USB, amit bedugok a gépbe, és az játékvezérlőként felismeri.
Ugye a pedál lényegében egy potméter. Tehát a poti 3 vezetékét (+, -, jel) rácsatlakoztattam erre a ketyerére, bekalibráltam, és tökéletesen működik.
Remélem érthetően fogalmaztam. -
VegyesTamás
senior tag
válasz Stirlitz #17587 üzenetére
nekem is megvolt az az ötlet, hogy két vacak pedált egymás mellé aztán kész, a low budget kategóriában egyáltalán nem rossz megoldás, arduinoból meg lehet csinálni kicsit azért szebben meg pontosabban is, nem egy elvetendő ötlet ám, sőt nekem vannak vészesebbek is a fejemben
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Stirlitz #17584 üzenetére
egyszer adtam el egy ilyen szettet (visszakeresd még megvan a dropboxos móka valahol) mert annak kukára sütötték a boardját, de 90%ban menthetőek vétek elpocsékolni igazából egy rosszat ami javítható.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Stirlitz #17584 üzenetére
Külön USB-s pedálszettel (pl. Fanatec CSR Elite EU) és váltóval (pl. Thrustmaster TH8 RS Shifter) megoldható. Csak árban nem passzolnak annyira a DFP-hez. Esetleg, ha találsz egy hibás G25/G27 szettet, amiben csak a kormány elektronikája, a váltó és a pedál működik, akkor megoldás lehet az is. Más lehetőséget nem nagyon látok.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Stirlitz #5354 üzenetére
Meglesz. Igazából még mindig nem az igazi, valahogy nem úgy követi a beállításokat mint szerintem kellene. De mindegy, nem hülyéskedek már ezzel, használom és kész
14k volt. Először DFP-t vagy hasonlót szerettem volna, de sajna közbejött valami, és örültem, hogy ennyit rá tudtam szánni, mert nem akartam billre visszatérni. Sajna az EX is többe kerül ennél. De mindegy, egy darabig jó lesz ez, aztán később beruházok egy jobbra
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest