Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laby

őstag

válasz Laby #57769 üzenetére

Kiegészült a Moza szettem egy CS V2 pereccel is. Erről is írok pár szót, hátha valakit érinteni fog majd a téma.

Fanatec BMW GT2 perec nekem az eddigi legnagyobb kedvenc perecem. Ahhoz képest nem ad akkora élvezetet, kicsit játékabb ennek a kinézete.
    Ezen nem segít a fordulatszám LED Mozás megoldása sem, de ez a többi perecre is igaz. Kicsit bazáriak a színek (akármilyenre is állítom) és hogy nem kis led-ek villannak fel, hanem egybe kijelzőn fut végig egy fénycsóva az kicsit segít hogy játéknak érezze az ember. Ennek a stílusát többféleképpen lehet állítani, plusz a színeket is, de akkor sem az igazi.

A váltásérzet marha jó, határozott, jó nagy fülek vannak, tökéletesen kézre esik. Alapból eléggé hangos, de adnak hozzá hangtompító matricát amit könnyen fel lehet szerelni. Így aki a hangos váltót szereti az is örülhet, meg az is aki a halkat mint én.
    Ezen kívül adnak hozzá egy távtartót is, hogyha valaki közelebb szeretné hozni a füleket, akkor megteheti. Piros pont mindkettő filléres kiegészítőért.

A markolat borítása kellően minőségi. Az a fajta gumírozott felület, mint a mai modernebb autókban van. Kicsit puhaszerű, minimálisan érdes vagy hogyismondjam...biztos tudjátok, ha nem akkor vegyetek egy új autót, na olyan. :D
    Kevésbé izzad rá az ember, jó a fogása, kellemes anyag. Hátránya, hogy az én kesztyűmbe amiben szeretek vezetni abban csúszik és eléggé szorítani kell, de ez a kesztyű anyaga miatt van.
    A perec nem recseg, nem ropog legalábbis egyelőre nem. :D KS-hez hasonlóan ez is egy nagyon jól összeszerelt darab.

Átmérője 33cm, ez a KS 30cm után elsőre érezhetően nagy, de úgy szerethetően nagy. Egyből adta az MX5 érzetet, szerintem egy kerek perechez ez az ideális méret.

Gombok egyszerűek, nem egy top minőség, de nem is rossz, célnak tökéletesen megfelel. A 2 joystickra elférne egy oldalra tekerő funkció is. Gombkiosztás annyira nem tetszik, kicsit kevés is van rajta, de azért elboldogul vele az ember.

QR frankó, nem kotyog, határozottan becuppan ahogy kell.

Összességében nem rossz, de azért messze van a Fanatec BMW GT2-höz. Hozzátenném, nekem sokkal-sokkal jobban bejön az a perec, mint az átlagnak, így csalóka a szubjektív értékelésem. :D

Közben beesett a Fanatec H shifterem is BF-ről, úgyhogy tegnap már toltam ezerrel AC Nordschleife Tourist-ot és LFM-en az új Mx5 kupát H shifterrel. Óriási élmény, elképesztő jó futamokat toltam utolsó helyről rajtolgatva. :R

Új hozzászólás Aktív témák