- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
thesound #1992 üzenetére
Nem hiszem, bár nem értek hozzá. De olyan nagyon sok értelmét nem látom, a Libri innen nézve szerintem eleve egyeduralkodó, az offline piacon biztosan.
Bár nálunk az egyik Libriből Líra lett, mondjuk nem is volt sok értelme a kettőnek, egymástól 200 méterre.
Csak ezzel most egy sor olyan szereplőnek is nyűgöt jelent, akik nem is konkurenciái a Librinek. -
ripla
addikt
-
Dilikutya
félisten
válasz
thesound #1847 üzenetére
Alig egy éve jött ki, akkor a sikertől tették függővé, de gondolom, ahhoz is kellett kis idő, hogy lássák, hogy fogy, addigra meg már az idei évre nyilván megvolt, mit fognak kiadni. De jövő év esélyes lehet, nem tudni még, mik jelennek meg. Én is vevő lennék rá, a régi kiadásokat nincs szívem megvenni gyűjtői áron.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz
thesound #1642 üzenetére
Este el is kezdtem végre olvasni, bár nem jutottam sokáig, kíváncsi vagyok, hova lyukadt volna ki a film, ha elkészül, nekem mai napig a Tim Burton Batman-je és a folytatása az etalon.
Milyen fura, hogy anno (legalábbis nem hallottam róla, és mai napig nem is téma szerintem) Harvey Dent-et fekete színész játszotta, ma ezért kommentcunami járna.Mondjuk én sem értek egyet azzal, hogy meglévő, kész karaktereken gyökeresen változtassanak, de Dent-nél ott van az, hogy lehettem vagy 10 éves, amikor először láttam a filmet, és nem is tudtam, ki ő. Igazából csak jóval később, bőven a Batman Forever után esett le, hogy ez a Harvey Dent az a Harvey Dent. Csak ugye Tim Burton-nél teljesen jelentéktelen mellékszereplő volt, de úgy látom,
a Batman '89-ben hangsúlyosabb szerepe lesz. A rajzok tetszenek, kicsit félúton van a modern rajzok és a 80-as évek végi között, színes, kidolgozott, nem összecsapott munka. És jókora nosztalgiafaktor, ahogy 1-2 arcot felismersz a filmből, kivéve
A Batmobile is retro.Gordon-t, ő inkább a rajzfilmesre, meg későbbi rajzokra hajaz, nem Pat Hingle-t rajzolták meg az első 4 mozifilmből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged