Hirdetés
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Abból következtettem, hogy offba volt rakva a válasz. Kényelmetlenül érzem magam, nem szeretek zavarogni, új vagyok itt, bár régen regisztráltam, nem itt fórumoztam, máshol, ismerem a helyzetet fordítva is, ahol talán én vagyok abban a helyzetben, hogy rászólhatok másokra, tehát ismerős a helyzet, ezért nem szívesen veszekednék e miatt, inkább elmegyek, ha tényleg nem ide való ez a sok kérdés, ami most felmerülhet egy új készülékkel kapcsolatosan. Próbálgatom az oprendszereket, imerkedek, mielőtt mélyebbre ásnék. Az biztos, hogy Rasbian, vagy Bananian alatt fogok dolgozni, mert az Andorid mindent lefed, csak "játszani" jó, használhatatlan alacsonyabbszintű dolgokra (meg úgy tűnik sok másra is). A Lubuntu is jó lenne, de baromi lassú. Szóval rengeteg a kérdés és a megoldandó, ezért nagyon nehéz kiválogatni, mi illik ide és elég flusztráró, hogy a kérdések helyett azzal kell foglalkoznom, hogy off-e vagy sem. Ami miatt rámszóltál, az jogos volt, sok volt az ömlengésből...
Új hozzászólás Aktív témák
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- Komplett PC monitorral, belépő gamer PC
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung A17 mobiltelefon
- Razer gamer szék
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi