- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
orbitalion #227 üzenetére
"Aztán az erhernet területe is kérdéses lesz, mert valahogy adatokat kell átadjak a PC-nek.": unix. használd azt, amit mások megcsináltak már. nehogy te faragj ethernet cuccokat, az egész kompletten készen van.
szerintem ezen a szinten "fejlesztői környezetnek" nincs sok értelme, egy vi (vim) pont elég.
(#230) steveetm: "A NetBeansnek semmiképp nem hibája az, hogy Java alapú, ha van benned valami rossz beidegződés a Java-val szemben, akkor el kell felejteni." de legalább jó lassú, nagy tohonya dög
-
steveetm
őstag
válasz
orbitalion #227 üzenetére
Fejlesztőkörnyezet beállításához tudom ajánlani ezt a leírást.
Ilyenkor, a fejlesztőkörnyezet futhat a saját gépeden(Ami erőforrás igényes, én ilyeneket nem tákolnék pi-n, amikor a legkisebb projektemnél a netbeans/eclipse 5-600 mega alatt nem áll meg), viszont a fordítás / futtatás a pi-n történik. A debugolás pedig történhet remote módon, tehát pi-n fut a kód, de a netbeans-ben tudod debugolni, a saját gépeden ([link]).És ha eddig ez nem derült volna ki, fejlesztőkörnyezetnek javasolom a NetBeans-t
Annyi megjegyzés, hogy amiket írtam azért már picit haladóbbak, nem árt némi rálátás, hogy mi miért merre és hogyan történik, különben hajtépés inc. Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, de egy egy vi + gcc program.c -nél ezt bonyolultabb beállítani.
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged