Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Webkamera topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
orbitalion #227 üzenetére
"Aztán az erhernet területe is kérdéses lesz, mert valahogy adatokat kell átadjak a PC-nek.": unix. használd azt, amit mások megcsináltak már. nehogy te faragj ethernet cuccokat, az egész kompletten készen van.
szerintem ezen a szinten "fejlesztői környezetnek" nincs sok értelme, egy vi (vim) pont elég.
(#230) steveetm: "A NetBeansnek semmiképp nem hibája az, hogy Java alapú, ha van benned valami rossz beidegződés a Java-val szemben, akkor el kell felejteni." de legalább jó lassú, nagy tohonya dög
-
steveetm
őstag
válasz
orbitalion #227 üzenetére
Fejlesztőkörnyezet beállításához tudom ajánlani ezt a leírást.
Ilyenkor, a fejlesztőkörnyezet futhat a saját gépeden(Ami erőforrás igényes, én ilyeneket nem tákolnék pi-n, amikor a legkisebb projektemnél a netbeans/eclipse 5-600 mega alatt nem áll meg), viszont a fordítás / futtatás a pi-n történik. A debugolás pedig történhet remote módon, tehát pi-n fut a kód, de a netbeans-ben tudod debugolni, a saját gépeden ([link]).És ha eddig ez nem derült volna ki, fejlesztőkörnyezetnek javasolom a NetBeans-t
Annyi megjegyzés, hogy amiket írtam azért már picit haladóbbak, nem árt némi rálátás, hogy mi miért merre és hogyan történik, különben hajtépés inc. Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, de egy egy vi + gcc program.c -nél ezt bonyolultabb beállítani.
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk Mini Gépek! Bomba ár, kicsi készlet:( G2-G3-G4!
- 9800x3D // RX 9070 XT 16GB // 32GB RAM - Friss PCX Garival
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁFA-s Munka/Gamer PC ÁFA-s számlával, garanciával 12400F, RTX 3070, 32GB DDR5 RAM
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest