Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
orbitalion
üzenetére
"Aztán az erhernet területe is kérdéses lesz, mert valahogy adatokat kell átadjak a PC-nek.": unix. használd azt, amit mások megcsináltak már. nehogy te faragj ethernet cuccokat, az egész kompletten készen van.
szerintem ezen a szinten "fejlesztői környezetnek" nincs sok értelme, egy vi (vim) pont elég.
(#230) steveetm: "A NetBeansnek semmiképp nem hibája az, hogy Java alapú, ha van benned valami rossz beidegződés a Java-val szemben, akkor el kell felejteni." de legalább jó lassú, nagy tohonya dög

-
steveetm
őstag
válasz
orbitalion
üzenetére
Fejlesztőkörnyezet beállításához tudom ajánlani ezt a leírást.
Ilyenkor, a fejlesztőkörnyezet futhat a saját gépeden(Ami erőforrás igényes, én ilyeneket nem tákolnék pi-n, amikor a legkisebb projektemnél a netbeans/eclipse 5-600 mega alatt nem áll meg), viszont a fordítás / futtatás a pi-n történik. A debugolás pedig történhet remote módon, tehát pi-n fut a kód, de a netbeans-ben tudod debugolni, a saját gépeden ([link]).És ha eddig ez nem derült volna ki, fejlesztőkörnyezetnek javasolom a NetBeans-t

Annyi megjegyzés, hogy amiket írtam azért már picit haladóbbak, nem árt némi rálátás, hogy mi miért merre és hogyan történik, különben hajtépés inc. Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, de egy egy vi + gcc program.c -nél ezt bonyolultabb beállítani.
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- Logitech z5500 5.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest