- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PROTRON #1779 üzenetére
Mondjuk a kolléga még nem írt részletes elemzést arról a H2+ról, ami azért szerintem hiányzik ebből a topicból.
Nagyon nem tudok mit írni, mert nálam mint mondtam Mikrotik rOS futott volna róla, én a 6db 2.5G port miatt akartam rá építkezni, de úgy néz ki várat még magára a dolog, ugyanis még a legutolsó RC4-es teszt verzióban sincs benne az RTL8125B support és gyakorlatilag nem lát egy portot sem. Sebességre amúgy se kell csodát várni tőle, de nekem routernak épp megtette volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged