- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Egy-két #1450 üzenetére
+1
én is mindig azon mérgelődöm, hogy miért nem tudnak normális lapokat csinálni
szerintem 3 kategória kéne:1: médialejátszó + kis NAS
ehhez nem kell brutál proci, csak egy normálisabb video (HDMI-FullHD) és hozzá jó támogatás, +1GB RAM, +USB2, +100LAN is elég
Rpi majdnem jó csak én az Rpi3-at már túlzásnak vélem proci ügyben, inkább lenne olcsóbb2: NAS + egyéb számításigényes dolgok
USB3 és/vagy SATA, +1000LAN, +1-2GB RAM, erősebb proci amik ezek kihajtásához szükséges
itt meg lehetne spórolni esetleg a HDMI-t, így talán ez is olcsóbb maradhatna
Bpi-M1 jobb procival3: 1+2, értelemszerűen drágábban, 4K meg minden akinek ez kell
úgy gondolom ledvillogattáshoz, okosotthonhoz, gyakorláshoz, tanuláshoz már az Rpi1 is alkalmas volt, így ehhez nem kell őrült komoly HW
ezekhez képest meg minden mai lap vagy felesleges dolgokat tartalmaz, vagy marha drága, de mégsem tud mindent
persze lehet én gondolkodom hülyén, de kb ezeket a felhasználásokat tapasztalom/látom/olvasom
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest