-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Ciccuka #1197 üzenetére
Nekem is csak porosodik az asztalon. Talán, ha a hivatalos kernelbe teljesen bekerül a H3 támogatása, akkor jól esz valamire. Hiába volt 18 dolcsi szállítással.
Androiddal még sosem sikerült elindítanom, mindig befagy. Lehet valami nagy méretű hűtőborda kellene rá, mert sok rendszernél olyan kernelt raktak alá, ami nem figyel a hővédelemre.
Linux alatt használgattam, de az usb portok működése volt sem teljesen sima, ha meg az usb volt jó azzal a rendszerrel, akkro meg a régi kernel miatt nem működött jól, amire használtam volna.
Néha már arra gondoltam, hogy talán hibás példányom van, de mikor a telepítés leírásoknál kakas álozást meg többszöri próbálkozást írnak, az nem éppen a megbízhatóság jele.Nem tudom mire akarod használni, de ha gpio és hasonló dolgok nem kellenek, akkor lehet valami jobb s905-ös box-szal jobban jársz. Vagy esetleg odroid c2, de az már drágábbra jön ki, mint a p3.
Ha csak valami egyszerű dologra kell, akkor érdemes megnézni, hogy a pi zero képességei megfelelőek-e neked.
Az usb hülyeségei miatt nem vagyok teljesen elégedett a pi-kkel, de arra legalább friss kernel van. Beelink mini mx-et próbálgatok majd hamarosan valami linuxszal, hogy a tévés backendemet áttéve rá jól működik -e. Libreelec build alatt a dvb-c kivételével jónak tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest