- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, jól van: este 1vodka+3sör kellett és 9:56 alatt meg is lett
...ne mondjam, hogy az utolsó hosszú/gyors részen néztem rá igazán az órára és úgy láttam, hogy beleférek... akkor felment az adrenalin rendesen... de össze is jött... most a grad. test-tel szórakozok, de az a "villámfűnyíró" nagyon brutál: 140körül még kipörög simán a kerék, ha durvábban odalépek neki... nem hiába: 939 ló azért benne van
ez a pálya annyira azért nem idegel fel, mert áll kb. 3 komolyabb kanyarból és slussz... viszont a gyors íveket nem könnyű 370 körül beszedni...
nürburgringre visszatérve: nekem egyelőre kegyetlen... annyi kanyarból áll, hogy szerintem hónapokig kellene rajta gyakorolnom napi 2-3 órákat, hogy azt mondhassam: "kezdem érezni a pályát" ...egyszerűen brutális... és egyébként a gt4-ben itt a teszt előtt a leírásban tényleg "170 corners"-t ír... találtam egy elírást a játékban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Pro 128GB 12 Hónap garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest