- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Barátok ranglistája
- Drift és Time Trialban elérhető a ranglista, melyen kizárólag a barátaid eredményét láthatod. Korábban elég nehéz volt megtalálni a haverok eredményét.
Hibajavítások
- A Performance Point (PP) kalkuláció már nem veszi számításba a gumit.
- Kijavították az elektromos autóknál előforduló hibát, amikor is az autó használata után a PP érték megváltozott.
- A Seasonal Event ranglistából letöltött Replay-ek mostmár normálisan nézhetők.Egyéb
Az 1,000,000 Cr.-nél drágább autók most már nem küldözgethetők, beleértve a nyereményautókat is. Már csak a kölcsönadás használható.
-
Sonja
nagyúr
Egyik legfontosabb változtatás:
[Other Changes]
- Cars worth over 1,000,000 Cr. (including gift car coupons) are now prohibited from being traded to prevent issues during the trading process. When lending and borrowing cars between friends, please use the car loan system. -
Sonja
nagyúr
Huhh, komoly lett a frissítés.
Bonus Race 7:
- Nissan Micra - Deep Forest - 5 kör- 200,000 Cr. - 20,000 XP
- Honda Civic - Suzuka - 5 kör- 350,000 Cr. - 35,000 XP
- Nissan Z - Madrid - 5 kör- 500,000 Cr. - 50,000 XP
- Subaru Impreza - Nordschelife - 1 kör- 650,000 Cr. - 65,000 XP
- Mazda RX-7 - Eifel (Circuit) 102D - 5 kör- 800,000 Cr. - 80,000 XPFF Challenge:
- Fuji - 2 kör
- Eifel (Kart) 102A - 5 körFR Challenge:
- Madrid - 5 kör
- Eifel (Circuit) 102B - 5 kör4WD Challenge:
- SSR5 - 3 kör
- Mt. Aso 102A - 5 körFerrari Formula:
- Suzuka - 10 kör
- Eifel (Circuit) 102C - 10 körTime Trial 8:
- NASCAR - Top Gear Test Track - 850 LE - 1565kg - Racing Hard
- Super GT - Toscana (Tarmac) 102A - Change Time - 591 LE - 1080kg - Racing HardDrift Trial 8:
- High Speed Ring - Comfort Soft
- Cape Ring South - Comfort SoftOnline autókereskedés: (a lista egyelőre nem teljes)
Formula Gran Turismo - Orange
XJR-9 LM Race Car '88
Veyron 16.4 '09
205 Turbo 16 Rally Car '85
Delta S4 Rally Car '85
155 2.5 V6 TI '93
CLK Touring Car '00
5 Maxi Turbo Rally Car '85
Astra Touring Car (Opel Team Phoenix) '00
Abt Audi TT-R Touring Car '02
Woodone Tom's Supra '03
Castrol Mugen NSX '00
Pennzoil Nismo GT-R '99Ez azonban nem minden. A frissítéssel kaptunk pár új fejlesztést is a 300MB-os 1.06-os pacth-csel:
- Tudunk plusz súlyt tenni az autóba és meg tudjuk határozni a helyét (ha hendikeppet akarsz, vagy kicsúszott az autód a limitből adott versenyre)
- Visszakaptuk a GT5P-ből ismert PP-t (Performance Points) online versenyekre
- Csökkenthető a LE (ha hendikeppet akarsz, vagy kicsúszott az autód a limitből adott versenyre)
- Át lehet festeni standard autókat is
- a kereskedőnél az autó mellett most már jelölve van, ha az autó a birtokodban van
- A sebességi fokozatokat most már egyenként lehet állítani, nem csak a végáttételt (végsebességet)
- A Licence és Special Events versenyeket újra definiálták, míg az A és B-Spec versenyeken kevesebb kreditet, de több XP-t ad a játék. Van, ahol kétszer annyit! Ha ez igaz, van amit érdemes lesz újra lenyomni
- Összeállhatsz a haveroddal és közösen nyomhattok B-Spec versenyt
- Web-böngészőből is futtathatod B-Spec pilótádat
- Használható online versenyzésre a pályaszerkesztőben készített összes pálya
- Növekedett az online versenyeken szerezhető kredit és xp
- Online versenyek menüben megtalálható két új opció (Auto Race Start Cycle és Tyre/Fuel Depletion)
- A Special Event-ekben szigorították a büntetéseket
- Lehetőség van offline bérelt, kölcsönzött autóval versenyezni
- El lehet már menteni 2 játékos módban a replayt és vissza is lehet nézni
- A kontroller érzékenységét lehet állítani
- A-Spec és Endurance versenyeken rákérdez, ha újra akarod indítani, vagy ha ki akarsz lépni
- Használható háttérzene online versenyen
- A nem favorit autók is használhatók a Lounge-ban
- Ha online lobbyban gumitiltás van beállítva, akkor a garázsodban böngészve csak olyan autókat látsz majd, amik megfelelnek a szabálynak
- A köridőket módosították a Red Bull Chellenge-ben
- Optimizálták a játék mentés idejét
- A játék elején felbukkanó okézandó kérdés eltűnt -
Sonja
nagyúr
Jól értelmezed.
Röviden annyi, hogy a mentés mérete folyamatosan növekszik, még az egyszerű betöltés hatására is. A gond az, hogy jelenleg amint elér egy bizonyos méretet, nevezetesen 4165KB-ot, nem tudja többé betölteni a PS3. Yamauchi azóta megerősítette, hogy a pénteki updateben javítják a hibát.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
nokia párti #1180 üzenetére
Tudom, mivel írta is.
Nekem 30%-nál adta be!
-
Sonja
nagyúr
Ehh, beadta az Ending Movie-t!
15. szinten vagyok amúgy.
-
Sonja
nagyúr
Valakinek nincs egy Volkswagen Lupo Cup Car '00 vagy Volkswagen Lupo GTI '01 autója?
Soha nincs annál a hülye dealernél.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
nokia párti #1168 üzenetére
Kell a fenének arany. Örülök, ha bronzra meg tudom csinálni.
A B-Spec meg egy nagy ökörség.
Eleve utálom a menedzselést, így az első verseny után abba is hagytam és baromira nem érdekel.
Inkább több A-Spec verseny kellene még, mert azok élvezem!
-
Sonja
nagyúr
Naponta több múzeum kártyát és festéket ad!
Hétfő - 5, Kedd - 6, Szerda - 7, ma pedig már 8-8! Ez tetszik!
Ma végre sikerült az utolsó teszt az utolsó előtti lecenszben! Kb. 30-40 próbálkozásra lett meg.
Tegnap már annyira felidegelt, hogy inkább lekapcsoltam a gépet és mentem aludni. Ma tiszta fejjel kb. 5x-re sikerült.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Kijött az új patch, méghozzá az 1.05-ös!
608MB!
-
Sonja
nagyúr
Talán hasznos lesz.
(Level) Required XP for
(01) 500
(02) 640
(03) 819
(04) 1048
(05) 1341
(06) 1716
(07) 2196
(08) 2811
(09) 3598
(10) 4605
(11) 5894
(12) 7544
(13) 9656
(14) 12,360
(15) 15,821
(16) 20,251
(17) 25,921
(18) 33,179
(19) 42,469
(20) 54,360
(21) 69,581
(22) 89,064
(23) 114,002
(24) 145,923
(25) 186,781
(26) 239,080
(27) 306,022
(28) 391,708
(29) 501,386
(30) 641,774
(31) 821,471
(32) 1,051,483
(33) 1,345,898
(34) 1,722,749
(35) 2,205,119
(36) 2,822,552
(37) 3,612,867
(38) 4,624,470
(39) 5,919,322
(40) 7,576,732 -
Sonja
nagyúr
válasz
nokia párti #1074 üzenetére
Logitechnek köszönd! A PD szerette volna, ha kijavítják firmware frissítéssel ezt a hibát (ezt csak így lehetett volna megoldani állításuk szerint), de a Logitech leszarta.
Ezek után a PD is leszarta őket, így nincs a hivatalos támogatottsági "listán" (ami a játékban van)! Ezért készül(t) a Thrustmaster új kormány is.
-
Sonja
nagyúr
Van valami értelme a múzeum kártyáknak? Vagy csak kapom és meg lehet nézni a régi kocsikat és slussz?!
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Két fontosabb belőle kiemelve:
- regular monthly updates
- new, large update scheduled for 20th December -
Sonja
nagyúr
Nem! Japo accal elindítod a játékot és kész, meg is kaptad a 3 autót. Utána meg átküldöd magadnak, naponta egyet és meglesznek az autók.
Kérdés, hogy engedi-e átküldeni?! Sajna a Jaguar-t, amit a Facebook-ról szedtem, nem engedi.
A lambo és bmw a Collector's Edition-ban van benne, míg a Jaguar a Facebook-on érhető el. Most ezt a 3 autót adják oda a japán játékosoknak, ingyen!
-
Sonja
nagyúr
Gran Turismo 5 Getting Free Limited Edition DLC for Christmas
Tudja valaki, hogy kell létrehozni Japán accot?
-
Sonja
nagyúr
Nap híre következik!
Standard Cars to be Upgraded to Premium!!!
-
Sonja
nagyúr
Most kellene vennem autókat, hogy meg tudjak csinálni 3 versenyt is, amelyek a következők:
Japanese Classics (Dome-Zero Concept '78)
European Classic Car Championship (Lamborghini Countach LP400 '74)
World Classic Car Series (Buick Special '62)Zárójelben a hozzá ajánlott autók. Viszont egyiket se találom se a Dealership-nél, se a használt autók között!
Ilyenkor mit lehet tenni? Játszak még az eddigi pályákon és szorgalmasan gyűjtsem a creditet, talán egyszer majd lesz a használt autók között?
-
Sonja
nagyúr
Uhh, vannak még érdekes embreke.
"I don't leave it with a game running, but my PS3 is always on since I got it in November of '06"
Mondjuk elég hihetetlen.
-
Sonja
nagyúr
De, ha van valami jó FF autód cserébe kölcsön, amíg megcsinálom az FF versenyt!
Van egy Premium Suzuki Sport-om, amin kicsit tuningoltam és így lett 135LE, de ettől erősebb kellene.
Szerk: Egyébként kölcsön lehet adni ezt az autót?
Nem is néztem.
Még töltődik a DS3, de amint feltöltődött, megyek tovább játszani és megnézem!
-
Sonja
nagyúr
Ma elkezdtem vele játszani "rendesen", azaz elkezdtem az "A-Spec"-et és megcsináltam a National B licenszet. Van már 8 autóm is!
Meglepő, de eddig nagyon tetszik!!!
Pedig ugye én inkább arcade autós játékokat szeretek, de ez megfogott. Remélem továbbra is ez lesz a véleményem.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Elérhető a hivatalos GT5 oldalon a GT5 profil!
Az angol nyelvű Hong Kongi oldalon jelentkezzetek be, azaz itt!
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Hétfőn végülis én is megrendelem, úgy döntöttem!
Meg kell lennie ennek a játéknak is a gyűjteményemben.!
-
Sonja
nagyúr
Nem jár(t) valaki mostanában a Tesco-ban?
Vajon ott mennyibe kerül a GT5?
Remélem jövőhéten én is meg tudom venni.
-
Sonja
nagyúr
Itt a Thrustmaster T500 RS kormány! Egész jól néz ki szvsz!
Viszont iszonyú árral párosul! 500 euró ugye és ebben még nincs benne a váltó!
"- 30cm detachable wheel
- 1080º turning
- 16bit precision (65.536 directional values)
- force feedback 150 mNm, 3000 rpm, 65 W, 52mm- pedals can be used in two positions
- adjustable brake pedal pressure- €499 for wheel & pedals, shifter sold seperately
- releasing this month" -
Sonja
nagyúr
Most nézem, hogy lemaradt egy Z betű.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Hehh, mit találtam.
1. Create new PSN
2. Make your Bday
3. Start GT5
4. Send car to your real PSN.
5. ????????
6. Profit. -
Sonja
nagyúr
Azt a nemjóját! Cseppet drágán fog érkezni a hivatalos GT5 kormány, a Thrustmaster T500-RS!
Yamauchi Twitter
"About $500. They are high-end ones. RT @tomm_n: @Kaz_Yamauchi , could you tell us in which price range the Thrustmaster T500 RS will fall into?"
-
Sonja
nagyúr
Végre le lehet majd menteni pendrive-ra a GT5 mentett állásait!
"Following news yesterday that the racer was to get an update this month that would include mechanical damage, another update will follow at the end of the month that enables players to back up their saves, according to a tweet from Yamauchi"
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Összes Endurance Races a GTPlanet-ról:
SPOILER!!!!
Endurance(Level Based Unlocking)
Level 25 : Grand Valley 300km - Honda HSC Conept '03 (S)
Level 26 : Roadster 4 hours
Level 27 : Laguna Seca 200 miles
Level 28 : Indianapolis 500 miles
Level 30 : Suzuka 1000km
Level 32 : Nurburgring 4h
Level 33 : Tsukuba 9h
Level 35 : Le Mans 24h
Level 40 : Nurburgring 24h -
Sonja
nagyúr
válasz
heihachi #656 üzenetére
Igen, egy szimulátornak (fél-szimulátornak) bizony a vezetés a lényege. Ha az megbukik, lehet akár milyen a körítés. Ha az ok, a többi eltörpül. Nálad nem, van ilyen is és ez a szubjektívitás. Nincs ezzel probléma.
Egy játék sem hibátlan, és soha nem is lesz. A lényeg, hogy a hibák befolyásolják-e azt, ami fontos egy játékban, jelen esetben a vezetést. A válasz egyértelmű: nem! Lehet mosott szar a grafika, stb. attól maga a vezetési élmény nem csorbul. Ez az objektív szemlélet. A te szemléleted a szubjektív, ami minden emberben megtalálható. Ezért se fog pl. olyan valaki egyáltalán játszani, aki pl. meglát egy standard autót és pfújjol. -
Sonja
nagyúr
válasz
heihachi #652 üzenetére
De, korrekt! Leírja a hibákat (az összeset), de mindez valóban nem számít semmit a játék megítélése szempontjából egy játékosnak. Nem von le semmit, hogy élvezet vezetni, ami ugyebár tény! Itt is, mint minden játékban, a szórakoztatás a cél. Ha csak a hibát keresed mindenben (mert mindenben van), akkor soha nem fogsz megfelelő élményben részesülni. A pontszámot, mint máshol is, felesleges nézni. Állhatna ott 1 pont is, nem az határozza meg a játék összességét!
-
Sonja
nagyúr
- Flexible camera angles and "dynamic and wide-area lighting needs" are to blame for the sometimes blocky shadows. Yamauchi admits they are a problem and wants to improve them.
- Yamauchi appears to consider the possibility of removing the in-game HUD (heads-up-display features) at some point in the future.
- To unlock the Red Bull X1, you'll need to complete the "Sebastian Vettel Challenge", which appears at Level 30.
- Online "lounge" functionality and other features will be added "one by one".
- Polyphony Digital continues to work on fully supporting the Logitech G25 and G27, though Yamauchi admits he would like a "new steering device soon"...
- Mechanical damage options will be implemented in a new update for GT5 coming "early December".
- As you may know, many players noticed that GT5's face-tracking functionality only worked in Arcade mode. According to Yamauchi, it's not available in GT mode due to memory issues with the PS3.
- In-game rewards (such as the monetary prize in GT5 Prologue) for your performance in online events is something Polyphony Digital is considering, and may be implemented in a future update.
- Gran Turismo 5's official, 2-disc sound-track will be released soon.
- Yamauchi wanted to implement a "free roam" gameplay mode in GT5, where players could drive around, respecting speed limits and obeying traffic laws, and even exit the car to walk around and explore the environment on foot.
- The YouTube replay upload feature had to be pulled from the final version of the game because it took a very long time to render and it consumed too much memory. Yamauchi is still considering it, however. -
Sonja
nagyúr
Ha valaki egy korrekt, objektív tesztet akar, olvassa el! Utána pedig szépen menjen és vegye meg a játékot.
-
Sonja
nagyúr
válasz
nokia párti #636 üzenetére
-
Sonja
nagyúr
Egész normálisnak néz ki és kb. 35eHUF szállítással együtt G25 kormányhoz (Itt az ár írva.).
-
Sonja
nagyúr
válasz
heihachi #617 üzenetére
Erre ezt találtam!
-
Sonja
nagyúr
Gamespot teszt! - 8 pont.
-
Sonja
nagyúr
Én egy Onkyo HT-S3305 5.1-es cuccal!
Jobbat nem találtam 100eHUF alatt.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Nofene, Kevin Butler is benne van?!
-
Sonja
nagyúr
Ha már a realisztikusságnál tartunk.
http://i1129.photobucket.com/albums/m518/GT5HUN/Photo%20Travel/Civic2.jpg
-
Sonja
nagyúr
Azért értelem van SG-n rendesen.
-
Sonja
nagyúr
Gran Turismo 5 Tech Analysis Végre, erre vártam!
-
Sonja
nagyúr
Azért a standard autók közül vannak olyan ocsmányok is, hogy hajjajj!
Gondolom ezek lettek a PSP-s verzióból hozva és keveset dolgoztak rajta.
Tényleg elég lett volna a 200 Premium, mert azok legalább nagyon jók!
http://nsa20.casimages.com/img/2010/11/25/101125063252832950.jpg
http://nsa19.casimages.com/img/2010/11/25/10112506331951547.jpg
http://nsa19.casimages.com/img/2010/11/25/101125123346490298.jpg
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
A törés a szint emelkedésével lesz egyre erőteljesebb!
-
Sonja
nagyúr
Nos, most értem vissza a tesztelésből.
Nagyon gyönyörű a játék, a kocsik kidolgozása a legszebb játékban, amit eddig láttam!
A táj, napsütés, eső mind nagyon jó, viszont a nézők kidolgozása elég gyengére sikeredett. Túl kevés poligonból épülnek fel, már-már papírmasé. Jó, ez a legnagyobb "hiba" az összképben, de ez semmiség.
Vezethetőségre olyan lett, amire számítottam, szóval ez nálam eleve szóba se jöhetne. Állandóan kicsúsztam, megpörögtem és faltól falig mentem, mint valami részeg.
Nem nekem való, na.
Forza 3-hoz képest igen csak szebben néz ki a GT5! Főleg az autók kidolgozása lett jóval szebb, de ez szvsz el is várható, ha már idáig készült. Elfogultság nálam nem játszik, mivel mint játék, mind a kettő egy kalap sz... szamócát nem ér.
-
Sonja
nagyúr
Hoppá. Most hívott barátom, hogy nem akarok-e átmenni megnézni egy játékot, amit most vett lengyelországban. Valami GT5 és közben röhög a telefonban. Baz+!
Megyek és zaklatom egy kicsit. A grafikára vagyok nagyon kíváncsi, mert a játék nem érdekel.
30 perc és itt is vagyok szerintem.
-
Sonja
nagyúr
válasz
nokia párti #340 üzenetére
Ééén?!
Ahogy írtam, egy másik fórumról van idézve!
Én meg nem venném ezt a játékot. Na jó, a grafikai összhatás miatt elfogadnám, de játszani akkor se játszanék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-LINK routerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest