- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Milyen taktika? Megjelenés napjától volt PS5-öm és volt rá játék is. Demons Souls, Ratchet&Clank, SP Miles Morales, volt rajta gyárilag ugye az Astro, illetve még egypár AAA is kb akkor jelent meg, nem emlékszem mindre de egy jó évig nem is vettem játékot rá mert volt mivel tolni.
+A PS4 backlogom is ott volt amihez sokáig nem nyúltam mert volt mivel tolni megjelenés után.
Hiába fanbojozol itt, sok embernek x vagy y konzol az elsődleges platform, nem csak az exkluzívak miatt veszik, ne azt a pár címet vedd figyelembe. Olcsóbb mint egy PC, a kockulósok nagyobb része nem hardcore gémer milliós PC-vel. -
wjbhbdux
veterán
végülis nem lehet a nintendót hibáztatni, a Sonynak is bejött a taktika hogy itt a hardver játék majd 3 év múlva lesz 1-2, a fánbojok meg állnak a sorban
-
Felesbandi
senior tag
Az is lehet, hogy szimplan csak sikerult eleget legyartaniuk. Allitolag elegge rafekudtek, hogy legyen eleg keszlet, mert a scalpereket csak igy lehet megfingatni. Tarifak miatt meg elkepzelheto, hogy jobban rafekudtek az USA keszletekre.
Szoval lehet, hogy sok boltban siman ott allnak a polcon, de nem mindegy, hogy X mennyisegbol maradt 20 a polcon, vagy 10X mennyisegbol.
Ha nem lenne sehol megvasarolhato, akkor meg arra panaszkodnanak sokan...
-
kilua
senior tag
Elvileg a switch 2 konzolok Japánban jól fogynak de nyugaton nagy részük eladatlan maradt (kapcsoljatok fordítót)
[link]Japánban van egy olcsóbb 50 ezer yenes verzió talán azért is. Szerintem úgy jár mint a 3DS. Az sem fogyott jól az elején csak ár csökkentés után. Én mondjuk a konzol megvettem volna ha nem lennének drágák a játékok így egyelőre kimarad.
Illetve több PCn globálisan elérhető visual novel switchen idén és tavaly is már "Japánban és ázsiában maradt" de ez itt nem sokat számít gondolom.
-
Bogdán Máté
csendes tag
MKW-vel jelent meg, Fast Fusion szintén új game, júliusban DK Bananza, sok 3rd party cím jön megjelenéstől folyamatosan. Azért el lehet lenni vele a kicsomagolástól kezdve
-
Felesbandi
senior tag
Egyelore nem vettem meg meg, de sajnos elore latom, hogy amint szembejon velem boltban a Mario Kart bundle, a penzemnek lottek.
-
Egy MKW bundle-t sikerült beszerezni, úgyhogy a MKW volt az első játék.
-
warfernom
tag
Új konzol amihez nem érkezett új játék, nem is értem mi venne rá hogy megvegye az ember ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Kés topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged