Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Monitor hiba topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen lesz a tévézés jövője a világ egyik legnagyobb gyártója szerint
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
S e t h #97790 üzenetére
sajnos nem én vagyok, aki itt nyüszít...én, veletek szélkakasokkal ellentétben a kezdetektől egy állásponton vagyok, amitől semmi nem fog eltántorítani, mivel 100% biztos vagyok magamban, és engemet a saját bizonyítékaim vezetnek, nem várok iránymutatást senkitől és nem kell szamárvezetőt használjak, hogy ma éppen melyik hullámon kell lovagolnom...se félelem, se gyötrődés, se kétely...ez vagyok én, tudom az egyik fekete bárány a csapatban és nem, senkit nem üldöztem el, max nehéz elfogadni egy olyan valóságot, amit nem a mainstream szócsövek harsognak, viszont megemészteni már nehéz, vagy egyenesen képtelenség, mert sokkal kényelmesebb nem elgondolkodni dolgokon, amin illő lenne
ez pont olyan, mint a csimpánzcsöcs...pont azok háborodtak föl rajta, akiknek ott lóg, de eltűntetni...nehogymá, a férfi 100kilónál
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- WeBeauty. Model F9
- Csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest