Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radi8tor #30576 üzenetére
Nincs hátul szemem, nem elkerülés kérdése: egyszer tavasszal boltban a sorban mögöttem álló szépen eleresztett egy óriási háááájesssuuuummmot. Valószínűleg csak allergiás volt, akkor erős volt a virágpor. Azért akkor örültem volt rajta maszk és igyekezett a könyökét tartani. Ismerős gyerekének is segítettem távtanulásban, nem aggódtam. Mostani tudásunkkal már megkönnyebbülés mégse terjed annyira könnyen ez a szemét, így de facto mindenki saját belátására van bízva a maszk. Ahol kötelező ott se nézi kutya se vajon helyesen hordják? Ezért írtam gyakorlat mindig más. Étteremben nálunk a pincérek megoldották ajtó-ablak nyitva, megszűnt a rendelet "étterem zárt része" kitétele.
Fodrászcsajok is mondták náluk nem kell, pedig azért van népsűrűség 10-15 négyzetméteren 3-3 dolgozó és vendég, hajszárítózás jobbra-balra. Egyéb kisebb üzletek, mindenki kukucskál befele és az alapján felteszi vagy nem. Szemüvegesek is panaszkodnak a maszkra, nekik kendőt ajánlottam mert "orr és száj eltakarása" a szöveg. 30 fokos buszon is persze nem hordják a népek. Én csak azt mondom, amekkora ügy lett a maszkozásból, hát akkor ezek az emberek örülhetnek nálunk nem szlovák szabály volt. Vagy pl. szerbeknél a kijárási korlátozás is komolyabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- F-Secure termékek
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest