- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem magyarázok bele senkibe semmit. Leírtam, hogy mi van, és hogy miért van. Ez egy szakmai topik, amit mások is olvasnak, nem csak azok, akik kommentelnek bele. Ha valaki alsókategóriás cuccot ajnároz, akkor nem árt azt kontextusba rakni, mielőtt mások is pénzt költenének.
Az információ mindenkié, de hogy ezt miért kell személyes támadásnak venni, azt végképp nem tudom; a magam részéről egy "picit" alázatosabban állok ahhoz, ha valaki veszi az időt és fáradságot, és megkísérel elmagyarázni valamit, amiről nincs túl sok fogalmam, függetlenül attól, hogy utána megyek-e a boltba vagy sem. Lehet, hogy bennem van a hiba.
tl;dr: Nekem édesmindegy, hogy mit használsz, amíg nincs kényszer, hogy én is azt használjam. Az meg nincs, szóval...édesmindegy, de tényleg.
"Kösz az infót."/"Nahát, ezt nem tudtam." Ennyi kellett volna, nem a nyelestojások méregetése, és önmagunk áldozati padra vonszolása...
-
nyunyu
félisten
Az a baj, hogy a legtöbb gumidóm felhasználó nem veszi észre, ahogy fokozatosan romlik a billentyűzete állapota, mert nem emlékszik rá, hogy milyen volt 1-2-12-24 hónapja.
Aztán nagyon meg tudnak lepődni, amikor mellétesznek egy nullkilométeres új billentyűzetet az elnyűtt sajátjuk mellé.Mecha meg nagyon más világ, sokkal konzisztensebb a gombok leütési érzete, és idővel nem mászik el annyira, mint a gumidómosoké.
Viszont ennek a vonalnak is megvannak a maga hátulütői (pl. túl magas billzet -> hátrafeszülő csuklók -> carpal tunnel)Persze tönkremenni az is tud.
-
copass
veterán
egy próba és a valós használat között van egy nagyon mély szakadék!

a probléma az, hogy az olcsóbb kategóriát használók szeretik hangoztatni hogy "dehátezisugyanúgyjómintadrágábbbaromság".
nevezzük f@szméregetésnek, általában ők lepődnek meg a legjobban amikor kipróbálnak egy minőségibb billentyűzetet.
persze van hogy nem, de volt akit csak akkor kezdte érdekelni, amikor mondtam hogy ez így mennyibe került. csak azért is kipróbálta és akkor esett le hogy már kezdi érteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest