- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem magyarázok bele senkibe semmit. Leírtam, hogy mi van, és hogy miért van. Ez egy szakmai topik, amit mások is olvasnak, nem csak azok, akik kommentelnek bele. Ha valaki alsókategóriás cuccot ajnároz, akkor nem árt azt kontextusba rakni, mielőtt mások is pénzt költenének.
Az információ mindenkié, de hogy ezt miért kell személyes támadásnak venni, azt végképp nem tudom; a magam részéről egy "picit" alázatosabban állok ahhoz, ha valaki veszi az időt és fáradságot, és megkísérel elmagyarázni valamit, amiről nincs túl sok fogalmam, függetlenül attól, hogy utána megyek-e a boltba vagy sem. Lehet, hogy bennem van a hiba.
tl;dr: Nekem édesmindegy, hogy mit használsz, amíg nincs kényszer, hogy én is azt használjam. Az meg nincs, szóval...édesmindegy, de tényleg.
"Kösz az infót."/"Nahát, ezt nem tudtam." Ennyi kellett volna, nem a nyelestojások méregetése, és önmagunk áldozati padra vonszolása...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest