Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog (1)

válasz Pityu. #39 üzenetére

Nem magyarázok bele senkibe semmit. Leírtam, hogy mi van, és hogy miért van. Ez egy szakmai topik, amit mások is olvasnak, nem csak azok, akik kommentelnek bele. Ha valaki alsókategóriás cuccot ajnároz, akkor nem árt azt kontextusba rakni, mielőtt mások is pénzt költenének.

Az információ mindenkié, de hogy ezt miért kell személyes támadásnak venni, azt végképp nem tudom; a magam részéről egy "picit" alázatosabban állok ahhoz, ha valaki veszi az időt és fáradságot, és megkísérel elmagyarázni valamit, amiről nincs túl sok fogalmam, függetlenül attól, hogy utána megyek-e a boltba vagy sem. Lehet, hogy bennem van a hiba.

tl;dr: Nekem édesmindegy, hogy mit használsz, amíg nincs kényszer, hogy én is azt használjam. Az meg nincs, szóval...édesmindegy, de tényleg.

"Kösz az infót."/"Nahát, ezt nem tudtam." Ennyi kellett volna, nem a nyelestojások méregetése, és önmagunk áldozati padra vonszolása...

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

• Synthwave

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog (1)

válasz Vesa #29 üzenetére

Bármikor lehet venni különálló num padot, akár mechanikusat is, amit aztán oda raksz, ahová csak akarsz.

Különben meg nem egy olyan részlet, hogy nincs a billencsen, és akkor miért kerül ennyibe. A felhasználók nagy részének nincs rá valóban szüksége, csak a helyet foglalja, és jobban terpesztesz a képernyő előtt. Amúgy vannak olyan modellek south paw besorolás alatt, amiknél a bal oldalra kerül.

------------------------------------------------------------------------

(#25) fanti: Csakúgy, mint az értelmes, mélyen szakmai kommentet, nemde?

------------------------------------------------------------------------

(#8) Pityu: Mert még valószínűleg nem próbáltál még valami komolyabbat, így nincs túl nagy viszonyítási alapod. Nekem is egy ~17 rongyos Natec Genesis Thor 300 volt, szerettem, már az is nagyon nagy előrelépés volt a membránoshoz képest, de ma már nem használnám napi szinten. Csörög-zörög, olcsó kupakok etecera.

A fémház egyébként preferencia, nem attól lesz jó. A gépelési érzet/hang egy igen összetett egyenlet végeredménye, amiben az eszköz effektíve összes alkotóeleme közrejátszik. Ház, plate, kupakok anyaga, az utóbbiak profilja és falvastagsága, a csillapító szivacsozás megléte/nemléte, mennyi, milyen és hol van benne, kapcsolók, azok meg vannak-e kenve, milyen rugó van bennük stb.

Amúgy valami normálisabb kommersz darabért nem muszáj egy vagyont elkölteni. Aprón nagyon olcsón már egészen korrekt dolgokat lehet venni. Boltihoz képest fél- és harmadárakon, teljesen patikán.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

• Synthwave

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog (1)

válasz Televan74 #3 üzenetére

Úgy.

Új hozzászólás Aktív témák