- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen egeret válasszak?
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Ahogy axioma is írja, ez szerintem a HUF-tól eltérő devizanemben történő vásárlások kerekítései miatt van. Ha a NetBankban (sajnos a mobilapp nem tudja) számlatörténetet exportálsz xlsx-be, ott látszik az adott összeg nem forintra kerekített értéke is.
Szerk:
A keretet túltölteni is lehet, így az egyenleg anomália megszüntethető.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nálam nincs ilyen, teljesen normálisan vissza tudom tölteni a keretet.
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
axioma
veterán
-
confuser
senior tag
A kettő nem zárja ki egymást De amúgy tényleg nem, én mindkettőt igényeltem (bár MBH esetén én Go!-t kértem) de teljesen máshogy tervezem használni őket.
Ráadásul amennyit szenvedtél azzal az ÉnPostám kártyával, én biztos nem adnám vissza tényleg, leírnád az azzal kapcsolatos tapasztalataidat? Az összefoglaló írásakor rákerestem a bankos topikban, de nem volt nekem még kerek a történet...@kapasz
Nem tudom meddig tolerálja a Cetelem, de pl. Raiffeisen több mint 1 éve minden hónapban ~100%-os MÁK felhasználásért nem szólt semmit. Oké, ők nem adnak rá visszatérítést, de attól még "nem erre találták ki", a Cetelem viszont annyira fapad, hogy ott meg azt nem tudom elképzelni, hogy kiszűrjék az ilyen jellegű használatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest