Hirdetés
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- A HBM egyik alapötletével főzne újszerű GDDR memóriát a Micron
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ha a havas környezet helyett pl tavaszt jelenít meg, az biztos nem user error) nálam a videónál nagyon okosan partizánkodott más irányba.
Gpt-t használom, apróságokat szokott elb@szni ha nem sikerül neki elsőre, onnan kb kuka, a gen motor önálló életre kel. Leprompoltatom mindig, lássam esetleg költött-e bele valami hülyeséget, de ritka. Nagyon "ráérez" sokszor, tier1 megvalósítás, de fhd-t sem éri el a felbontás és most próba fizetős plusban vagyok, ugyanazt tudja mint a free képeknél. Gemini motorja már sokkal bénább. Okos grok meg - nem - érdeklődés hiányában elmarad ( : -
Chaser
legenda
Nálad legalább elérhető volt egyáltalán, nálam még az sem.
Videonál megadtam neki egy képet, ebből indulunk, az elemek maradnak így. Germ3szetesen semmi nem maradt, már az első kockáknál láttam. Aztán ahogy mondtam nem reagált a stopra, tényleg mint egy arab terroristal. Ezt az okos grokot le is töröltem a qrva anyjába
köszke' ph a tippet ( : -
Én az ingyenes részen akadtam fenn, hogy már itt is a clickbait címadás.
Kipróbáltam, nem ingyenes. Regisztrálás nélkül nem megy. Regisztráció után kipróbálható, de már az első szövegből-képgenerálás 2 centbe került, amit ugyan nem kellett kifizetnem, de tovább nem is dolgozik. Ráadásul a generált képen nem sikerült értelmeznie az autó típust, amit pontosan névvel, tipuskóddal, évjárattal kértem, egy havas környezetben megjeleníteni, teljesen mást adott. Próbáltam volna más szavakkal megfogalmazni, de akkor meg nem csinál semmit, csak pirosan villog a balance -0.02 $ felirat, hogy kattintsak már oda és töltsek fel egyenleget. Ez minden csak nem ingyenes és nem is meggyőző, hogy fizetni akarnék érte. -
Chaser
legenda
Grok az megy, de imagine rész nincs.
App-ban kipróbáltam a videos részt ha már kép nincs, bedobtam saját képet abból csinálja. Hát nem sikerült neki. De leállni sem volt hajlandó, mint egy rossz arab terrorista.
Nálam a konklúzió tényleg fenomenális, fenomenálisannsz@r
Csak kíváncsi voltam mit tud a többihez képest, elmúlt ( ; -
Chaser
legenda
Kipróbáltam telón a webet, csak az appot lehet letölteni.
Felraktam, video gen van, kép nincs. Okos grok azt mondja menjek webre ( :
És a legjobb, miközben a válaszon gondolkozik és megadja, cw-zik a telefon
Vagy a hangszóróból jön, vagy a hátlapon át, nem jöttem rá.
Komolyan azt hittem valami agyvérzés kerülget, először azt hittem a fülem recseg-ropog. Gpt/gemini nem produkált hasonlót. Okos grok azt mondja más is tapasztalt ilyet.
Arra hivatkozott, nagy balhé volt a képekkel és lehet beszántották - ezt sem tudja pontosan ellenőrizni
-. Túl élethűek voltak oszt' beindult a deepfake gyár.
Passz. Ha valaki jár erre nézzen már rá pls, user error vagy tényleg nincs. Megnéztem volna got/geminihez képest mit tud, pláne ha moddolni kell az eredeti képen ami első generálásra kijött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Futás, futópályák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-. Túl élethűek voltak oszt' beindult a deepfake gyár.