Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Ps Vita #29479 üzenetére
"Ja,és fogadni mernék rá,hogy nem a szurkolók tartják el ezt a csürhét,biztos vagyok benne,hogy ha jegybevételekből finanszíroznák a magyar focit,egy stadion se épülne
"
Uh, ezt nem értem. Szerinted a gázsijukat miből fedezik? Csányi meg Orbán magánvagyonából?(amikről szintén tudjuk, honnan vannak)
-
válasz
Ps Vita #29479 üzenetére
Az a baj, hogy mindenki szeretne a magyar válogatottnak szurkolni de az, hogy MAGYAR VÁLOGATOTT az csak egy máz, egy cégér egy borító. Tartalommal a játékosoknak, szakembereknek kéne megtölteni az egészet..... Sajnos magyarországon foci (és foci körüli dolgok) címén bicskanyitogató dilettantizmus tapasztalható évek óta. Számolatlanúl öntik a pénzt a sportba (magyar viszonylatban mindenképp) miközben azt látjuk, hogy a fiatal tehetségeink beképzelt, túlfizetett, fizikailag és taktikailag alúlképzett felnőtt sportolókká válnak. Ennek a tetejébe a "szakemberek" és a média állandóan azt próbálja a szurkolókba sulykolni, hogy na most elindul valami, fejlődünk stb. Én is szeretem a minőségi futballt de épp ezért magyar meccset már elvétve sem nézek. Apósomnál megy mindig foci a képernyőn de ott is ha belenézek, amit látok elszomorító és/vagy nevetséges......
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest