Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV tunert vegyek?
- Apple MacBook
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
mephi666 #225311 üzenetére
abba amúgy sosem gondolunk bele, többször írtam már, hogy szerintem nagyon erős hatása van, és ilyen helyzetben valószínűleg tudat alatt különösen, hogy hogyan viszonyulsz egy olyan klubhoz akiknek a szurkolói rendszeresen kifütyülik a büszke nemzeted himnuszát, és állandóan áldozatpózban tetszlegnek. igen a vaslédi jól kibaszott velük, de már engem idegesít az a trianoni világfájdalom vibe ami ott megy. vajön örökre megmarad, vagy elmúlik egyszer, esetleg képesek lesznek túllépni rajta?
képzeljük el ha mondjuk mittudomén az mtk szurkolói rendszeresen kifújolnák..
coote is egyértelműen ezért utálja a várost, és szerintem ezzel rengetegen vannak így még, nehéz homogénnek maradni ilyen helyzetben
amúgy meg nem kell bírózni, a leghitványabb teljesítményt nyújtották egy középcsapat ellen aki már 100 éve nem nyert semmit. bár még mindig jobb mintha bajnokin vitték volna el a 3 pontot, de ez attól még hitvány egy performansz volt
-
grizlisandor
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 14 Pro Max 128GB, Független, Átlagos állapot, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest