- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz
ZavaBalazs #100376 üzenetére
Bályern meg az udvariasság...
Kérdeztek, válaszoltam. Nem különösebben fohászkodom senkiért, akit Klopp hoz azt elfogadom.
Hogyne vagy nem hogyne teljesen mindegy, az tény hogy bepróbálkozott Klopp nála, és a játékos hajlott is a váltásra, aztán képbe jött a bályern, hiszen lehetőség van egy újabb ingyen igazolásra a
17 fiókcsapatuk egyikébőlbundesligából -
DeathAdder
veterán
válasz
dudu5130 #100373 üzenetére
Igazából fogalmam nincs, újabban szeret a csapat a derült égből bemutatni új érkezőket.
Legsanszosabb Lemar lehet, illetve Goretzkáról szólnak hírek már régóta (bár őt a Bayernnel is pletykálják), de ő Can helyére jönne inkább.
Illetve nyáron érkezik Keita is a Lipcséből, ő tuti erősítés lesz, de nem hinném hogy Cou helyére. (bár 8-as ő is)
-
DeathAdder
veterán
válasz
Richard! #100371 üzenetére
Csak úgy ömlik a szar a médiából
Nem az a kérdés, hogy megy-e, hanem hogy mikor. Én úgy látom, hogy ameddig nem lesz megegyezve az utóddal addig nem akarják eladni, és egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy ez most télen lesz
Másik hogy még mindig nem jött egy normális ajánlat, úgy meg nehéz mit kezdeni a dologgal
csak a szurkolókat basztatják (mondjuk engem nem, várható volt hogy nem itt fog nyugdíjba vonulni, és hát nem is egy Suárez kaliber hogy belerokkanjon a csapat ha távozik).
-
DeathAdder
veterán
Végem
-
DeathAdder
veterán
Úúúristen bazmeg Morata
-
DeathAdder
veterán
válasz
Richard! #100331 üzenetére
Én ezt nem tartom valószínűnek. Ilyen esetben az eladó szabja meg az árat, mivel az ő pozíciója erősebb, a barszának meg nagyon kell egy ilyen játékos. Dembelé-ért letettek a száz millát, szóval nem igazán értem ezt, nekem nagyon úgy tűnik hogy nincs rá pénzük egyben, stadiont újítanak lehet ők is be vannak határolva, azért jöttek nyáron is valami 80+50 millával.
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #100327 üzenetére
Mert nem fizetnek, gyanítom nincs nekik rávaló, a nyári nevetséges ajánlatuk is erre utal...
5 éves szerződéssel rendelkező játékos a legjobb évei előtt, tegyék ki a brét oszt perkáljanak!Eskü százszor többre tartom az olajosokat ilyen szempontból, akik kirakják a bránert az asztalra és megveszik aki kell nekik.
Ehelyett ezek itt szaroznak, meg próbálják minél jobban elmérgesíteni a helyzetet, hogy aztán a lehető legkevesebbért vihessék.
Sunyiznak a játékos családjának uszításával, telesírják a teljes honi és nemzetközi sajtót arról, hogy jajdejönniakar a srác, csak a gonosz klubja nem engedi, messivel meg suárezzel illetve az egész csapattal üzenget, Nike botrány, etc... ami nem igazán méltó egy ilyen "nagy klubhoz" és mellesleg szabálytalan is...
Ennél nyilvánvalóbb, alja üzletpolitika biztos hogy nincs.
-
DeathAdder
veterán
válasz
NyxNyxNyx #100321 üzenetére
Sokat elmond hogy már a fonat előtt, a stretfordendről is kibannolták a saját szurkolói, és britannián is azért van még csak mert ő az alapító.
Múltkor jöttek Somossal a fonatra trollkodni amikor leikszeltünk egy meccset, hogy na ugye ők megmondták hogy milyen középszerű Klopp hogy ezt meg amazt rosszul csinálja
Sokszori figyelmeztetés után aztán mindketten bannolva lettek onnan is.
És ők dolgoznak a világ legnézettebb bajnokságának közvetítésén...
Kele is... a nyilvánosság előtt egy semmitől zokszó nélkül lefaszoz meg elküld az anyádba a lehető legobszcénebb módon tévés figura létére...
-
DeathAdder
veterán
Az megvan hogy a ragyás képű spíler kommentátor az a balfasz aki állandóan keveri a csapatok nevét, a játékosokét, a játékosokat becézgeti vagy éppen fogalma nincs kit hogy hívnak vagy hogyan kell kiejteni, aki az Anfieldet keveri az Old trafforddal, aki kommentálás közben állandóan másról beszél, aki a legszennyebb lakájmédia pletykákat terjeszti kommentálás közben az a britannia blogon állandó hozzászóló hasonló színvonalon?
Tegnap rá jellemző módon végtelenül magas színvonalon kommentálta a burnley-poolt, egy olyan meccset amelyen szinte B (7 helyen rotált) csapattal álltak ki a vendégek, mivel 22(!!) órával korábban a Leicesterrel kellett megszenvednie az A csapatnak, és annak a baromnak nem volt jobb dolga közvetlen a meccs után mint felmenni a blogra és egy új thread alatt szitkozódni, hogy milyen botrány fos volt a pool (akik a második legtöbb gólt szerezték a PL-ben), meg majd kíváncsi hogy ezt mivel magyarázza az egyik pool szurkoló, meg kloppot minősítgeti az ő csökkent értelmű feltételezései alapján
Korábban is feltűnt, hogy az a kommentelő mekkora egy inkompetens barom, de csak ma tudtam meg hogy Somos úr a nicnkév gazdája.Úristen bazmeg, hová süllyed ez a világ, és ezek jövőre a BL-t is közvetíteni fogják.
Az egy dolog hogy a mi adónkból ellopott pénzből keresi a betevőjét, másik hogy kurvára nem ért sem a focihoz, sem a kommentátori szakmához, sem a műsorvezetéshez, de az már mindennek a teteje hogy vén 50 éves létére, 8 éves gyerek szintjén szólogat be obszcén jelzőkkel, az ország legnagyobb és legszínvonalasabb angol foci blogján, a világ legnézettebb bajnokságának kommentátoraként.
Inkább rohadjon ki a vesém, pusztuljak éhen, minthogy mégegyszer odakapcsoljak ahol ez a betevőjét keresi.
-
DeathAdder
veterán
válasz
omfgk #100310 üzenetére
Nagy kérdés mi lesz az ágyúsokkal, Wengerben már nem szabad bízni, bár a nyáron 2 éves szerződést firkantott alá. Illetve ha holnap kikapnának a cselzitől, akkor már most nagyon távol kerülnének a 4. helytől.
Ancelottit a mu-ba érzem hogy megy, aztán meg majd kiderül...
-
DeathAdder
veterán
válasz
omfgk #100307 üzenetére
Sztereotípia, mert megint erős hajrát abszolváltak tavasszal, amivel a béka segge alól majdnem meg is lett a 4. hely, de végül csak az EL, amibe várható volt hogy C csapattal vágnak bele, így All-in mehet a PL-ben.
Ehhez még hozzájött Lacazette, Kolasinac akik egyértelmű upgradek, de a korábban rájuk jellemző látványos kicsik verése is csak szenvedés mostanában, meg hát az sem könnyíti meg a helyzetüket hogy a 4. helyezettnek is 2 ppg-je van, tehát nagyon erősek a riválisok.
2015 nyarán fel kellett volna állítani Wenger-t a székből.
Igen, a korábbi zsenialitását az elmúlt 1-2 évben napról napra egyre jobban árnyékolja be. Felkészülhet Eddie Howe ?
-
DeathAdder
veterán
válasz
KisTücsök #100303 üzenetére
Következő fordulóban -remélem- jönnek megbaszódni az Anfieldre (csak Salah meg Cou épüljön fel)
Én is bajnokesélyes Arsenalt prognosztizáltam titkon, de Wenger eszméletlen mélységekbe juttatta az általa felépített csapatát, idén már teljes árnyéka a régi önmagának.
-
DeathAdder
veterán
válasz
paatrick #100288 üzenetére
Nem volt olyan régen amikor Koscienlynek a 3 perces hosszabbításban a 94. percben lesről bepattant a kezéről és 0-1 re verték a Burnley-t, vagy amikor Sanchez kezezett gólt a Hull ellen. Most nem nekik dobott a gép, egyébként meg szerintem vitatható, de adható volt ez a tizi.
Másrészt kellene valami rendes szabály erre, mert tényleg sokszor kabaré. Pont ez a wba ellen egy szabályos gólt vettek el Solanke-től és lett x végül, pedig természetes testtartással ért kezéhez a labda és nem is segítette a gólszerzésben.
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #100235 üzenetére
Pogba bebaszott rendesen.
Simán behúzhatta volna a mu a végén 1-0ra. Egy szabad után becsorgott volna a labda a hosszúba, már a kapus is verve volt, erre Pogba csak belerúgott egyet hogy övé legyen a gól, de les miatt érvénytelen -
DeathAdder
veterán
vigye már el valaki Degeaát a muból könyörgöm....
-
-
DeathAdder
veterán
válasz
NyxNyxNyx #100169 üzenetére
Keita nyáron jön 49 milláért (klubrekord lett volna) a kezdőbe az sem kis pénz. Klopp szerint csak olyat hoz a kezdőbe aki azonnali upgrade a csapatnak, mert csak úgy tudnak szintet lépni, de ha ez flop lesz neagyisten az hatalmas égés lesz
Ezek tényleg nagyon nagy pénzek, de az is igaz hogy az elmúlt évek ablakaiból sok pénz a kasszában maradt, mert nem igazolt (volt is sírás miatta, hogy a szutyok tulajok biztos elrakják a pénzt)
-
DeathAdder
veterán
válasz
KisTücsök #100172 üzenetére
Hát igazából én már lemondtam róla, mert a napok csak azzal teltek hogy Pep mennyire akarja, mert nem elégedett a védelemmel, szitivel meg versenyezi....fizetésügyileg is..
Chelsea nyáron akarta, azóta nem nem pletykálták ez is tény.
Pool ajánlat nem volt nyáron, csak egy nem hivatalos megkeresés amire a Soton berágott, és abba is maradt minden, de a játékos tán kijelentette h csak oda akar menni.Csak hát feketén fehéren ha nézzük:
London: világváros, divat, siker, pénz, csillogás
Sziti: vélhetően jó sok trófea, klasszis edző, és hatalmas fizetés
Pool: szutyok lepukkant putri város, jobb fizetés -
DeathAdder
veterán
válasz
forceberg #100170 üzenetére
top4 a cél, szerencsés évben egy hazai kupa, egyelőre ez a realitás.
Egyszerűen nem egyformák csapatok álláspontjai.
Valaki mindig próbálkozik újakkal és újakkal, valaki meg abban hisz hogy a jó futballista attitűd 50%-ban fejben dől el, és hisz a jelenlegi csapatban. (pl. kidőlt a csapat egyik legjobb játékosa a jobbszélső 1 egész évre, erre nem igazolt senkit hanem felhozott egyet az ifiből aki briliáns, illetve mégegy 20 éves játékost felépített aki 2 éven át folyamatosan sérült volt, és tökéletesen helyettesítik őt, sőt még gólerősek is, legtöbben ilyenkor már csak pánikból is igazolnak)
De ha igazol akkor csak is olyat vesz akit úgy hisz hogy azonnali upgrade a kezdőbe. Valószínűleg ez sokkal hosszabb út a sikerhez (ha egyáltalán lesz valaha siker) mint amit Pep csinált, hogy egy nyár alatt a legjobb napjaikat maguk mögött tudó megkopott sebességű támadó fullback négyesüket egy csapásra csili-vili újra cserélte.Hát lehet (gyanítom) nem nézel pool meccseket, mert az a Lovren nevű középső védőn annyi meccs ment már el hogy az valami csodálatos, így tényleg kellett egy jó upgrade, egy vezéregyéniség, egy PL proven.
Cou meg kurvajó játékos, de nem egy nélkülözhetetlen láncszem.Hülye lenne a Bárka, ha megvenné 120-150-ért Cou-t... Annyit talán de Bruyne érne meg, bár ő a City-ből mozdíthatatlan sztem.
Egyetértek KdB jobb játékos, csak hát sajnos lehetetlen mozdítani a Szitiból. A bárka meg nyáron is tolt már egy 130 millát amit visszautasított a csapat. Szerintem lépni fog nyáron, és hasonló összegért, mert KdB, Hazard mozdíthatatlan.
-
DeathAdder
veterán
válasz
forceberg #100166 üzenetére
Képzed 100%-ig üzleti alapon jött, és még mindig van a kasszában.
Hogy miért? Mert alig költöttek az elmúlt években.
Klopp 2 éve van a csapatnál, első télen nem igazolt senkit, nyáron pluszban hozta le a transfer ablakot, télen megint nem igazolt senkit. Idén nyáron volt mínuszban először, de csak 40 millióban, az meg fika egy PL csapat esetében.
Klopp már az érkezésekor mondta hogy van pénz, de csak azt vesz akire tényleg szükség van, és csak azért hogy igazoljon biztosan nem fog költeni.
Amúgy ebből is fog visszajönni rövidesen a Coutinhoért kapott 120-150 milla.
Egyébként szigorúan a számokat tekintve ezzel ő lett a legdrágább holland játékos, Marc Overmarst döntötte meg aki 40 milláért ment 2000-be a barszába.
Inflációval viszont még mindig messze Overmars a legdrágább holland. -
DeathAdder
veterán
válasz
BenHans #100144 üzenetére
Nem, four season wonder
-
DeathAdder
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #100137 üzenetére
Kár a házért, többet ért volna ha főbelövi magát.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Tibiajax #100124 üzenetére
Legnagyobb hatékonysággal így tudod kivédekezni a szabadrúgást, de egy tökéletesen meglőtt és helyezett labda ellen ilyen távolságról sincs sok esély. Néha számít rá a kapus és odaér a rövidre, múltkor Coutinho szopatott be mindenkit, hogy laposan ellőtte a felugró sorfal alatt a kapus meg csak kamillázott.
Vannak ilyen véleményes helyzetek, pl hogy a távoli szabadrúgás felívelésének pillanatában miért nem rohannak kifelé a védekező csapat játékosai, hogy lesre állítsák az ellent, vagy miért nem fekszik valaki az sorfal elé (volt már mindkettőre példa) etc..
-
DeathAdder
veterán
hohohóóóóó, 10 emberrel is
-
DeathAdder
veterán
a 4 szezonos Harry Kane
-
DeathAdder
veterán
ilyenkor azért sajnálom hogy ali meg kane nem kapta meg a pirosat a sziti ellen
-
DeathAdder
veterán
válasz
Richard! #100091 üzenetére
A korszak akkor fog lezárulni, amikor cének lefő a kávé, amikor szembesülnek azzal, hogy inkább fék, de kitenni nem lehet majd a csapatból.
Elemzők szerint egyre több gyengébb meccse van, és ellenben sok más csapattal, a reál csak rá van kihegyezve, ő az origó, és ha neki nem megy akkor jön a rinya meg az önzőzés, persze lecserélni nem lehet, de ha nem ő lövi a gólt akkor nem is örül.
Ott egyedül cé kirakása jelenthet súlyos gondot, mert akkora az egója, hogy azt nem fogja tudni balhé nélkül elviselni, cserébe az öltözőben elég visszás lesz hogy akkor is játszik a neve miatt ha szar. És nyilván a szurkolók is követelnék, meg a reálnál az elnök úr akarata is játszik. Nemetom Zidane meddig marad, de nem lepne meg ha erre a folyamatra több edzőt is elfogyasztanának.
(vagy elsütik a mu-nak, és újra építenek egy erős csapatot)
-
DeathAdder
veterán
Amúgy kimondottan támadófocit nyom az Everton ahhoz képest amit utoljára láttam tőlük a pool ellen
-
DeathAdder
veterán
válasz
szami777 #100068 üzenetére
Annyira botrány fos fél évük volt, hogy muszáj volt a már jól bevált szinte garantált bennmaradást biztosító edzőt leszereződtetniük, mert nem kockáztathatják meg hogy kiessenek és jövőre ne jusson nekik a tortából.
És a legszebb, hogy a Swansea edzője is lapátra került, félő hogy felkészülhet Pulis és a régi szimpatikus csapatból ami feljutott a PL-be és ott is maradt (Rodgerssel, Martinezzel, Monkkal, Lapudruppal) is csak egy buszozó kiscsapat lesz
-
DeathAdder
veterán
válasz
KisTücsök #100061 üzenetére
Ez a Big Sam taktika eredménye, az ég világon semmit nem csinálni, csak hátul betömörülni, várva arra az egy hibára amire lecsaphatnak. És ha meglesz (HA meglesz) a vendég vezetés akkor ugyanezt csinálják tovább bízva abban, hogy eljön az az egy hiba amivel egyenlíteni tudhatnak ¯\_(ツ)_/¯
-
DeathAdder
veterán
De már 10 éve mindig ő áll a labda mögé ha szabadrúgásról van szó, ez azért megnöveli az esélyeket a gólra.
Nem azt mondtam hogy béna, hanem a mezőnyben nyújtott átlagon felüli tudásához képest a szabadokat gyengébben végzi, és ezen a téren nem összevethető egy Recoba, Ronaldinho, Baggio, Beckham etc.-vel. Arról is kellene valami stat, hogy milyen hatékonysági mutatóval szerez gólt szabadokból.Nekem a szabadjairól azok a védők jutnak eszembe mint Alex, David Luiz, Agger, akik néha odaálltak és néha nagyon beakadt nekik, mert a kaput jól betudják célozni.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Napfénysüti #99981 üzenetére
cr szerintem soha nem volt kimagasló szabadrúgáslövő, önmaga teljesítményéhez mérten meg talán leggyengébb pontja a szabadrúgás elvégzése. Múltkor épp erről beszélt az egyik kommentátor, asszem Neville, de nem emlékszem már pontosan.
Az egész egy színjáték, ő CR a jelenlegi egyik legjobb játékos, tehát csak is ő állhat oda elvégezni.
Leteszi a labdát, megsimogatja a haját, karakteres mozdulattal 128 at hátralép, terpeszbe áll, fújtat, terpeszt, fújtat, terpeszt.. és amikor már a létező összes kamera és fényképezőgép elsütötte a képet, akkor belerúg a labdába. -
DeathAdder
veterán
Hát nehéz lesz. Ez lehet az első Mou második éve egy csapatnál ahol nem lesz sikeres.
Én simán azt hittem, hogy az emberevőivel egy végtelenül pragmatikus játékkal idén bajnokok lesznek, és nem is rosszak, de a játszós szitinek eddig minden taktikára volt eddig válasza: mou busz ellen, poch magas letámadású presszingje ellen, betömörülő kicsik ellen.
Simán betolhat egy erős második helyet, csak közben Pep betol egy sokkal erősebb elsőt -
DeathAdder
veterán
Jó, hát nyilván költői túlzás volt a C
Egy negyeddöntő kezdőből Marcit és Rasht mondhatni az alap kezdőnek, bár ők is rotálva voltak az elmúlt hetekben. Pogba meg sérült meg aztán eltiltott volt szóval kellett neki a meccs.
Miki meg élvezi a Mou faktort, ő sem húzza már ott sokáig. Máris elkezdődött volna a bomlasztás az ominózus második szezonban?
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #99955 üzenetére
ja és ez már oda-visszavágós lesz, vagyis januárban 3 cselzi Arsenal lesz
-
DeathAdder
veterán
sziti-Bristol
cselzi-Arsenal -
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #99947 üzenetére
Nézd
Nézőként téged lehet hogy sehol nem érint, én csak elmondtam hogy mi az oka, nem árt tisztában lenni vele.
Múltkor volt egy cikk hogy a legtöbb modern PL stadionnak vannak higiénia problémái, többek között az old trafford is patkányok lepte,(bár ezt eddig is tudtuk, tehát nem az Emirates az egyedüli.)
Dehát ha a futball ilyen fekete fehér akkor Arsenal nem játszik magas szintű futballt ahhoz mérten hogy mennyit kérnek a jegyekért, a sziti viszont csúcs szuper fasza, a jegy sem drága és a fél világ szopkodja. Tehát az Arsenal a lol, a sziti az istenkirály.
Liverpoolnál is volt egy szép jegyár emelés a stadionbővítés után, aztán jöttek a pigmenthiányos vörös hajú szeplős panelproli tüntetők, akik végül kiharcolták hogy ne emeljenek az áron.
Csak hát ez nagyon is szurkolói kérdés.
Azt elvárják hogy csapatuk visszakerüljön régi pompájukba, de tenni nem hajlandók érte, hol ott a napnál világosabb hogy változtak az idők, és a világ leggazdagabb csapatával és a két olajossal máshogy nem lehet tartani a lépést. Ez a jegyár emelés is maximum arra elég, hogy ne nyíljon nagyobbra az olló..vagy el kell fogadni hogy többé már nem topcsapat és nem fújolni, meg kriptahangulatot csinálni, hanem emelt fejjel szurkolni ha úgy alakul akkor a középmezőnyben is. -
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #99940 üzenetére
Szép két véglet az Arsenal és WHU esete.
Egyik a pofátlanul drága, másik a nagyon baráti.Csak egyiknek saját zsebből kell kifinanszírozni az új Stadiont Londonban, a másik meg röhejes évi bérletért elkapta a londoni olimpiastadiont a korábbinál sokkal nagyobb férőhellyel
De amúgy ja tényleg ciki ez az egérszaros sztori
-
DeathAdder
veterán
válasz
Remekelek28 #99942 üzenetére
Ja, szorri
Úgy értem hogy PC-n nézem a meccseket sztrímen, de TV-n is nézhetném mert be van húzva a upc.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Remekelek28 #99939 üzenetére
Én lassan egy éve orosz sztrímet nézem Ace playerrel, pedig TV-m is van, de lusta vagyok ezért bekapcsolni, és nem is gagyi SD mint a Spíler
2 meccsenként egyszer beáll néhány másodpercre, de nálam ez bővel vállalható.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Remekelek28 #99937 üzenetére
Ez mindig megy, meg kell hogy nyissa. Nekem az utolsó 9000 kbps-s szépen fut már egy ideje torrent mellett is
Ace player kell hozzá
-
DeathAdder
veterán
válasz
Remekelek28 #99934 üzenetére
TV-t már lassan egy éve nem is nézek, minden meccset itt nézek.
Néha beáll, de nagyon ritka. Ha véletlen beállna gyakrabban akkor másik streamet nyiss meg, akár a 720p-set, és azon jó lesz
-
DeathAdder
veterán
válasz
Remekelek28 #99932 üzenetére
Itt, Ace Streamet ajánlom.
-
DeathAdder
veterán
Fura hogy a nemrég még agyonhájpolt Renato Sanches ma már a Swansea kezdőjébe sem igazán fér be
-
DeathAdder
veterán
Dárdaiék Lipcsében a 7. perctől emberhátrányban és alázzák a Lipcsét
-
DeathAdder
veterán
Lassan szezon közepéhez érve egyre több a #moyesmagic, #roymagic, #pardewmagic, #bigsammagic. Az angol középszerek ismét megkapták a kellő lendületet a szokásos néhány begyepesedett angol edzőkeringővel sok csapat kárára akiben van perspektíva.
Ja és Pulis még munkanélküli, szóval felkészülhet BenítezNade mindjárt rangadó, ütni kell a csürhe mordori kékeket
-
DeathAdder
veterán
válasz
IreN!CuS #99856 üzenetére
Legkevésbé tehet róla igen, Pellegrini a teljes ottléte alatt nem költött ennyit mint ő két nyár alatt.
Két nyár alatt akire rámutatott azt megkapta manszúr sejktől, 470 millió euróból vásárolt be, de még mindig tolja a médiának hogy nem elégedett a kerettel és igazolni akar.Mindegy is, tényleg lényegtelen téma, írni is fáj róla
-
DeathAdder
veterán
válasz
dudu5130 #99851 üzenetére
Valójában a sejkek indították el, bár való igaz hogy nem velük kezdődött.
Korábban is volt Berlusconi, Moratti de koránt sem az ment mint most.A Reál önmagában még nem tett tönkre semmit, már tradicionálisan egyedüli csapatként a legnagyobb sztárokat állandóan leigazolták nagy pénzekért.
Aztán jött Abramovic és olyan pénzekért igazolt középszereket is és olyan fizetést adott nekik amit korábban csak a Reál tett meg a legnagyobb sztárokkal. Ez húzta magával a többi csapatot is, és így inflálódott el az egész futball. Azóta a cselzi már teljesen piaci alapon működik, ezt a tulaj tényleg nagyon okosan csinálta (kivéve ha visszakövetelné a több mint 1 milliárdot amit beletolt a csapatba, de erre nagy esélyt nem látok), pl. a mu is nagy pénzeket ver, de legalább a sajátját.Azóta szigorítottak a szabályokon, de a sziti, psg köszöni szépen, a kamionnyi vastagon megfizetett ügyvéd tökéletesen végzi a munkáját, és megtalálják a módját hogyan lehet évről évre tisztára mosni fontszázmillókat, ezért egyedüliként megtehetik hogy az vegyenek meg akit csak akarnak, amennyiért csak akarnak. Ez azért tényleg nagyon kemény. Komolyan tartok attól hogy ezek ketten átveszik az uralmat európában is és gyakrabban barszareálbáyernből igazoljanak, mert minden eszközük megvan hozzá, tagadhatatlanul a szakmai részen is.
-
DeathAdder
veterán
válasz
NyxNyxNyx #99842 üzenetére
Handling the ball involves a deliberate act of a player making contact with the ball with the hand or arm.
The following must be considered:
the movement of the hand towards the ball (not the ball towards the hand)
the distance between the opponent and the ball (unexpected ball)
the position of the hand does not necessarily mean that there is an offenceSzigorúan vett szabály szerint szabályos a gól, mivel nem szándékos kezezésről volt szó.
Többek között így nyert tavaly az Arsenal 3 perces hosszabbításban a 94. percben Koscienly góljával (csak az még les is volt), illetve Sánchez góljával a Hull ellen.Stoke ellen egy gólnál mázlija volt a Poolnak, épp írtam a fonatra hogy ennek most nagyon nem örülök mert hatványozottan fogjuk visszakapni.
Azóta a Brighton kapott egy olyan tizit ahol két Brighton játékos összeütközött (nem került pontba).
A végig buszozó 0.1 xG-s Everton olyan tizit ami egyáltalán nem volt az (2 pontba került).
És most egy hajrában megszerzett győztesgólt vettek el kb. fél perc után, mert valóban hozzáért a játékos karjához a labda. Tétlen kezezés volt, tehát szabályok szerint érvényes gól. Volt tegnap egy ehhez nagyon hasonló kezezés a Pool 16on belül Jay Rodrigueznél, amit viszont nem ítélt szabálytalannak a rigó (2 pontba került).Szóval mostmár hatványozottan visszajött a Stoke elleni mázlis gól, remélem ezzel le is tudtuk
-
DeathAdder
veterán
válasz
IreN!CuS #99843 üzenetére
Én Pep munkáját sokakkal ellentétben elismerem és sokra tartom, és nyilvánvaló hogy az ő focija csak akkor tud működni ha extraklasszisok vannak a csapatban. De nagyon nem tudok azonosulni azzal hogy kb egyedüliként bárkit bármikor bármennyiért felvásárolnak és ennek ellenére még üzenget a médiának, hogy nem elégedett a kerettel hol ott idén egy leadott meccsen kívül nem ismerik a vereség fogalmát.
-
DeathAdder
veterán
válasz
IreN!CuS #99839 üzenetére
Attól hogy szezononként 100 milliót kibasznak csak a védelemre, és akire Pep rámutat azt Manszúr sejk megveszi a megmutykázott bevételekből és álszponzori pénzekből, a sokszorosából amit a klub kitermel, de még mindig sír hogy nem elégedett, és akar igazolni, hol ott alázza a bajnokságot az űber csilli villi keretével. Ettől tudnék hányni, egészen pontosan.
-
DeathAdder
veterán
Pep elégedetlen, védőket akar igazolni a télen.
Hányni tudnék...
-
DeathAdder
veterán
Urbán Flórián-ról írt könyvből egy sösszenet:
"
Van még néhány ilyen sztori, de kiderült, hogy a „mellettem nem mész el, mert kirúglak a pályáról, kisköcsög” mentalitású Urbánnak is megvoltak a maga korlátai. Svédországban játszottak a válogatottal, szöglet jött, ő és Dragóner Attilával ketten álltak rá Zlatan Ibrahimovicra.
„Én a veséjét támadtam, Dragi egy gyomrost adott neki. Gondoltuk, jól elintéztük, erre Ibrahimovics olyan szánakozva nézett le ránk, amiből nyelvi kommunikáció nélkül is pontosan értettük, mit gondol: »Két hülye gyerek. Mit akartok?« Ennek a gólemnek a veséje is acélból van”.
"
-
DeathAdder
veterán
válasz
NyxNyxNyx #99689 üzenetére
Hát nagyon úgy fest hogy változott az eddigi Kloppi foci, ez idén szemmel látható és nagyon egyértelműen kimutatható excel táblával is, de nem untatnék vele senkit.
Lényeg, hogy úgy néz ki belátta ez a PL-ben nem mehet, ezért erősen alábbhagyott a gyilkos rohangálós gégenpressinges focival (sokkal kevesebb szerelés, interception, magasabb a labdabirtoklás). És ennek hiánya miatt sokkal jobban érvényesülni kellene a védelemnek, ami nincs meg minőségben, ezért szórt meg sok góllal a spurs meg a sziti is, és ezért a kevesebb lőtt gól a rangadókon. Cserébe a kicsiket viszont úgy tűnik sikeresen veszi, egyelőre legalábbis, így Klopp adaptálódni látszik a PL-hez..
Meglátjuk, de kemény lesz a csata idén is a 4ért.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cartevo #99665 üzenetére
Kemény idén is az EL mezőny, mint tavalyelőtt.
Tavaly a mu is benne volt, szóval természetesen akkor nem voltak nagy ellenfelekÉrdekesség hogy ott van a kieséses szakaszban a svéd Östersunds, amit a jelenlegi edzőjük 2011 -ben vett át és akkor még a negyedosztályban voltak, most meg az EL legjobb 32 csapata között várják a sorsolást.
Egy Zvezda-Steaua döntőt azért nagyon adnék
-
DeathAdder
veterán
Maradjunk a könnyed baráti társalgásnál.
Viktorija Gamejeva (ő a képen) a Szpartak Moszkva csapatorvosa 3 nappal a tegnapi meccs előtt megtiltotta a játékosoknak a szexet, mondván nincs jó hatással a játékosok teljesítményére. Ennek örömére kaptak egy hetest.
De vajon mit kaphatott szankciója miatt hálából a doktornéni hazaúton Angliától Moszkváig egy repülőnyi férfiútól...
vagy ez volt mesteri terve?
-
DeathAdder
veterán
válasz
forceberg #99647 üzenetére
Most mondhatnám, hogy Scumi nyomába se érhetett senki az akkori mezőnyben, mégis több szezonban is megverték, sokszor jogosan. Ettől még nem lett rosszabb, de itt már megtudhattuk, hogy hiába ér el valaki többet, nyújt nagyobb egyéni teljesítményt, akkor sem nyerheti meg velük szemben az aranylabdát, és ez meglehetősen leértékelte a díjat, vagy legalábbis megvilágításba helyezte.
-
DeathAdder
veterán
Szerintem senki se vitatja hogy jelenleg ezek ketten a csúcs, de az elmúlt 10 évben sikeresen elérték hogy egy komikum legyen az egész. Kb mint Holywood rossz ízlése az Oscar díj, vagy az ideológiai beállítottságú Euróvízió....egyszerűen hányinger az egész.
Itt meg olyan brandet, terméket reklámoznak mint Messi meg CR, ami mára már teljesen beárnyékolja a futballt mint csapatsportot, mert ma már egy Classico sem szólhat másról mint messziről és céerről ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Revolut
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest