- Hobby elektronika
- Forrmell.enn
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjozsef
senior tag
válasz
mogyorosi55 #2595 üzenetére
IDE mindjart felmaszik minden, 1 het mulva torlom.
-
vjozsef
senior tag
-
vjozsef
senior tag
Multkor vki kerdezte (joregen?) hogy milyen wifi adapterek mukodnek a Realtek lejatszokkal, hat ime egy ami mukodik:
ACRyan ACR-WN1002 "N" WIFI adapter Realtek alapú médialejátszókhoz
Talaltam meg Apacer markajut is, az is ugyanez szerintem. A pontos chipset kideritheto konnyen pl linux alatt.
-
vjozsef
senior tag
-
vjozsef
senior tag
-
vjozsef
senior tag
válasz
Mobulla #2484 üzenetére
En meg ezt is hozzatennem, bar firmware elcseszes utan van, de ez is jo lehet neked:
Mi van, ha elrontottam a firmware frissítést és a logonál nem jut tovább a készülék?
A "3 lépéses firmware hiba javítás" - A.C.Ryan készülékekhez -
vjozsef
senior tag
válasz
Real_Necro #2450 üzenetére
Igen, en szeretnek meg iden osszerakni egys lejatszot pc-bol, amin szeretnek NAS funkciokat, de sajnos a mediaplayxer kategoriat elfelejtettem mar reg, annyi rossz tapasztalatom van/volt veluk hogy csak nah!
-
vjozsef
senior tag
válasz
chinompalko #2380 üzenetére
Te kevered a szezont a fazonnal. Gyartorol beszelunk es forgalmazorol/importorrol. A gyarto tonkrement a forgalmazo meg ma is mukodik.
Megegyszer leirom talan nem tudatosult: megmondtuk telefonban: HOZD BE! hatha tudunk vele valamit kezdeni...komolyan mondom neha az az erzesem, hogy egyesek azt sem ertik amit kerdeznek, nem hogy az amit mondanak nekik.
Tehat akkor mi is az amit hianyoltal a forgalmazotol???
-
vjozsef
senior tag
válasz
chinompalko #2376 üzenetére
Kedves chinompalko!
Eloszor is ahogy irtam is, peldakat irtam szervizelesi koltsegekre.
Masodszor is telefonban elmondtuk, hozd be megnezzuk, hatha segithetunk rajta. Augusztusban torvenyi kotelezettsegunk lett volna kicserelni neked, mivel te meg az FPO kotott egymassal szerzodest es nem a gyarto veled. Mivel ezzel a lehetoseggel nem eltel, es gari letelte utan hivtal minket telefonon, ezert meg mindig azt ajanlottuk gari idon tuli szervizeles kereteben hogy hozd be, talan...
Harmadszor pedig nagyon sajnalom hogy te igy erezted, lekezelok voltunk/voltam veled, nem ez volt a cel, velemenyem szerint ez az allitas nem stimmel, de ez nem vita targya reszemrol.
Ezek utan neked nem volt olyan fontos, hogy eljuttasd hozzank, igy hat elzartnak tudjuk a tortenetet.
En ugy gondolom, a leheto legtobbet nyujtottuk (volna) neked, nem eltel a lehetoseggel. nagyon sajnaljuk/sajnalom.
-
vjozsef
senior tag
válasz
chinompalko #2373 üzenetére
Kedves chinompalko!
Velem beszeltel, es sajnos meg kell cafolnom az allitasaidat:
1. mit ertesz "flegma" alatt? elmagyaraztam (FPO) mik a lehetosegek, felajanlottam hozd be megnezzuk, de ha alaplapon van a hiba es mivel mar nem garis akkor sajnos kuka.
2. a "tonkrement anyaceg mo.-i szervizhattererol": akinek tudunk segitunk, meg garancian tul is, ventit szoktuk cserelni (a nagy lejatszo nal) ha zorog szervizdij elleneben (kemeny 1500 ft), elromlott tavkapcsi csereje 3000ft, stb., elcseszett fw helyrerakasa 3000ft, amugy pedig lasd elso pont
Szoval miert is beszelsz itt badarsagokat?
-
vjozsef
senior tag
válasz
chinompalko #2369 üzenetére
Itt mar probaltad?
-
vjozsef
senior tag
-
vjozsef
senior tag
válasz
muzsikpeti #2306 üzenetére
tolom felfele.
-
vjozsef
senior tag
válasz
muzsikpeti #2304 üzenetére
Ugyan nem neztem utana, de sztemt a 4318-as az beta, es nem az official resz alatt kell keresni. Ha kell el tudom neked kuldeni pl skype-on.
Garis meg? Ha nem boldogulsz vele, persze behozhatod.
-
vjozsef
senior tag
válasz
headhunter #2298 üzenetére
Nem ujdonsag...sajnos.
-
vjozsef
senior tag
válasz
spidersoft #2296 üzenetére
-
vjozsef
senior tag
válasz
spidersoft #2294 üzenetére
Hardware ID-t irtak at...amiota annak idejen elterjedt a fw hekkeles mas keszulekekre, kenyszerbol egy hardware azonosito ellenorzest vetettek be, mielott felkuszik a fw a keszulekre. Ezzel vedik ki azt, hogy ha valamit fejlesztenek akkor azt mas gyartok ne tudjak rarakni a sajat klonjukra.
-
vjozsef
senior tag
válasz
bluobluo75 #2254 üzenetére
A kifutott termekekre altalaban 1 ev gar van, en igy tudom.
-
vjozsef
senior tag
Szerintem errol epp velem beszeltel telefonon, vagy csak nagyon hasonloak a kerdeseid.
-blueray olvasorol kulsorol filet siman le fogsz tuzdni jatszani, tehat file-t olvasol be nem pedig gyari lemezt.
-elmeletileg DLNA-t is tud a keszulek, bar ezt szerintem te egyedul fogod most tesztelni
-nem latjak, a stand by ebben az esetben azt jelenti, hogy bekapcsolasra var vagyis a tavkapcsi miatt hagyja fesz alatt az infra vevot.
-ez valtozo, nagyreszt mobil rack/kulso hdd haz valogatja...bar errol megoszlanak a velemenyek, van aki azt mondja hogy a hdd-tol is fugg...who knows? -
vjozsef
senior tag
Ez eleg erdekes, sok keszulek megfordult a kezeim kozott, de nem tunt fel volna hogy oldalrol tegyem bele a hdd-t...mindegyiknel az aljan kell bele tenni, es ezt a hot-swap keretet sem ertem...ez valami szep fotoshopp?
Na, holnap meg fogom nezni ezt, de amit mi forgalmazunk, azon tuti nem igy van.
A wifi tuti nincs benne, es bovito slotrol sem tudok.
-
vjozsef
senior tag
Venti kikötése miatt megbontható a ház garanciavesztés nélkül?
Nem, főleg ha megsul az eszkoz ha olyan hdd-t raksz bele.Rakott már valaki a chipre bordát? (Változott valami?)
Szerintem azon eleve van borda.A venti a chip vagy a HDD miatt van benne?
HDD miatt, ez evidens.Szerintetek a mini PCI-e csati képes lenne fogadni SSD-t?
Ezt hol lattad?Onkyo HT-R380 erősítővel használja valaki?valaki?
Nem, de az Onkyokkal hibatlanul mukodik (allitolag). -
vjozsef
senior tag
válasz
blackman1976 #2149 üzenetére
ugyan nem olvastam vissza, de a regi lejatszon a gui2 valoban lassabb mint az uj hardveren, ezen ne is csodalkozzunk. egyebkent en a fejlesztok helyeben biztosan nem adtam volna ki a gui2-t a rfegi harvdrerre.
-
vjozsef
senior tag
válasz
blackman1976 #2007 üzenetére
Szerintem itt van a kutya elasva csak senki sem talalja meg.
En a Samsung hdd-kkel csak szivtam, nem egyszer nem ketszer, legalabb harom alkalommal, igy ugyfeleknek mindig mondom hogy en nenm vagyok eloiteletes de Samsungot ne rakjanak bele ha jot akarnak maguknak.
-
vjozsef
senior tag
válasz
v.attis #1916 üzenetére
Laptopodhoz nem fog csatlakozni mivel nincs dhcp a tuloldalon, max ha kezzel fix IPt allitasz be laptopon es eszkozon, akkor az ugy jo lesz..,
NAT=internetmegosztas
Ha NAT be van kapcsolva, elvileg DHCP-nel minden adat ki van toltve.
Ha nem sikerul igy sem, akkor dobd ki rout6ered es vegyel egy mai, normalis szoftverezzetsegu TPLINKet.
-
vjozsef
senior tag
válasz
v.attis #1913 üzenetére
Safe módban csináljam az fw cserét? Ha igen, leírná valaki, hogyan kell?
Sztem ha nem indokolt inkabb ne csinald.
-crt tévém van és elég aprók a betűk. Nem tudom módosítani sem őket, mert olyan, hogy betűméret állítása abszolút nincs, csak betűtípus, de ott sincs semmi lehetőség. Na akkor hogyan?
Fajni fog de az az igazsag ezek az eszkozok nem CRT tvhez vannak kitalalva, bar nekem is az van otthon.
-ha már dhcp szerver, mit állítsak be?
Nem tudom milyen regi a routered, de a beallitasok jok, bar a def gateway meg ezeknek ki kellene lenniuk toltve, NAT-ot bekapcsoltad? Mas eszkozrol mukodik az internetmegosztas?
-
vjozsef
senior tag
Nem olvastal eleget a neten roluk.
http://pixinfo.hu/hu/forum/viewtopic.php?p=42625&sid=a4dd65a2e8dfc7d2b4ee36ac3d46b106
http://www.panaszfal.hu/index.php?topic=62.15
http://www.fogyasztovedelem.com/forums/lofiversion/index.php/t2098.htmlMasreszt inkabb vasaroljon olyan helyen, ami Mo-rol szallit, magyar garanciaval, es meg tudja fogni kezben.
-
vjozsef
senior tag
válasz
v.attis #1778 üzenetére
Nem jo, itt vannak a kompatibilisek: Kompatibilis WLAN adapterek
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Hobby elektronika
- Forrmell.enn
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpársportok
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest