Új hozzászólás Aktív témák
-
fsanta
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni az alábbiakhoz:
Most kapta a fiamtól egy AC Ryan PlayonHD mini médialejátszót, típusszáma: ACR-PV73200.
Ezt szeretném frissíteni, de nem tudom hogyan és milyen firmware kellene hozzá, honnan lehetne letölteni.Nagyon szépen kérem, akinek van ilyen készüléke vagy tud tanácsod, útmutatást adni, segítsen nekem.
előre is köszönöm.
üdv.: Feri
-
Low Noise
senior tag
Sziasztok! Segítsetek.
Mekkora a legnagyobb kapacitású külső notebook hdd ami működik vele? 1-2 TB elbír usb-n ?
Acryan play on hd
Előre is köszönöm.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok,
Be lehet még ezt a [felvevős DVRHD verziót szerezni valahol ?]Vagy ennek új verzióját ? A lényeg a felvételen volna tv-ről. Köszi. -
Low Noise
senior tag
Sziasztok!
Van lehetőség rá, hogy a magyar hang legyen az alapértelmezett, ne mindíg az angol hangot tegye a film mellé automatikusan?
Köszönöm.
-
vjozsef
senior tag
válasz
mogyorosi55 #2595 üzenetére
IDE mindjart felmaszik minden, 1 het mulva torlom.
-
ent
őstag
-
vjozsef
senior tag
-
ketele69
tag
Sziasztok!
Adott egy A.C.Ryan playon HD2 (ACR-PV73800), amelyen a megvásárlása óta (kb. 2011) még nem történt firmware frissítés. A hivatalos oldalon sajnos már nem találom ennek a készüléknek a terméktámogatását.
Van esetleg olyan oldal, ahonnan letölthető az összes eddig megjelent gyári firmware ehhez a konkrét típushoz?
Köszönöm!
-
repro
tag
Még egy kérdés?
A html fájlokat lehet rajta olvasni?
-
repro
tag
Sziasztok!
Kérdezném, ha csak külső USB-s 1TB HDD-ről filmeket játszanék le, akkor a Ryan Playon HD mini megfelelő?
Még annyit, ha egy mappát megnyitok, minden benne levő jájlt megmutatja (avi, srt, html ...) és abból közvetlen meg lehet nyitni?Azért kérdezem , mert a Popcorn A-110-en az avit külön kell a movi-nál a html-t pedig a szöveg-nél kell megnyitni.
Előre is kösz
-
-
vjozsef
senior tag
Multkor vki kerdezte (joregen?) hogy milyen wifi adapterek mukodnek a Realtek lejatszokkal, hat ime egy ami mukodik:
ACRyan ACR-WN1002 "N" WIFI adapter Realtek alapú médialejátszókhoz
Talaltam meg Apacer markajut is, az is ugyanez szerintem. A pontos chipset kideritheto konnyen pl linux alatt.
-
csabsz13
aktív tag
válasz
vjozsef #2576 üzenetére
valahol mintha olvastam volna, hogy a user kiszerelte a FAN-t és tökéletesen működött a lejátszó, nem volt nagy gond a hőmérséklettel (mondjuk lehet, hogy ott volt az is, hogy GREEN HDD-t tett bele).
esetleg tesztelhetne valaki egy ilyen fanless megoldást.amúgy az előzményekben leírt módszer, fan stb. a HD1 esetében is működnek?
-
Predator2
addikt
Helló
Szétszedtem a kicsikét, kitakarítottam, elenyésző mennyiségű por volt benne.
Csináltam képeket (bár gondolom neked ezek nem újak) [link]Szerintem itt nem kell forrasztani semmit. Ami lenkeltél az 2 ill 3pines vezetéket is tartalmaz.
A HD2 gyárilag 2 pines. -
vjozsef
senior tag
-
-
tokesz86
csendes tag
Sziasztok!
Van egy A.C. Ryan HD2 típusú médialejátszóm, ami T-Home routeren keresztül van összekötve az asztali PC-vel.
A gondom az, hogy amikor belépek a fájlkezelőbe, majd a hálózatba, kb minden második alkalommal nem látja a PC-t... Tehát van amikor gond nélkül látom a PC-t és a megosztott mappáimat, van amikor meg semmi....
Baromi idegesítő... Ilyenkor az szokott segíteni hogy újraindítom a routert meg a Ryan-t is, és jó lesz...Megosztási beállítások elvileg rendben vannak, hisz van amikor működik...
Routernél vagy ryan-nél lehet valami kehe ? IP kiosztás? DHCP autot használok, az a baj?Mit csináljak szerintetek? Mit próbáljak átállítani?
Üdv: tokesz
-
Predator2
addikt
válasz
vjozsef #2559 üzenetére
Nem voltam biztos a dolgomban, így inkább rákérdeztem előtte
Működik a gyári venti, igaz poros, lehet egy takarítás is javítana valamelyest a dolgon. De az a baj, hogy szétszedés nélkül a port is csak befelé tudnám fújni.
Kívülről sajnos nem találtam semmilyen leírást, hogy gyárilag milyen van benne. Ahhoz szét kellene szednem.
Mit jelent az, hogy kicsit?Mennyire kellene megbabrálni?
Mert ha benne van az a veszély, hogy tönkremegy az egész akkor inkább hozzá sem nyúlok. -
Predator2
addikt
Helló
vjozsef nekem még mindig vígan megvan/működik a HD2, ha jól emlékszem te olyan helyen dolgoztál ahol ezeket a ketyeréket forgalmazták/szervizelték. Javíts ki ha tévedek. Van mód arra, hogy a gyári ventilátort halkabbra cseréljem? Működik rendesen, csak hangos. Vettem bele egy új HDD-t 2TB WD Red, gyakorlatilag hangtalan de a HD2 ventije elég hangosnak tűnik mellette. Természetesen anélkül, hogy kárt tennék benne.
THX
-
csabsz13
aktív tag
ezt látta már / használta már valaki?
firmware 7.4.4.r8755 Betamondjuk nem túl bizalomgerjesztő az oldal.
-
I.K.Z
tag
Sziasztok, valaki meg tudná mondani melyik a legfrissebb firmware verzió?
-
Henker2
addikt
Üdv!
Úgy néz ki, hogy az AC Ryan PlayOn!HD -m távirányitója felmondja a szolgálatot!
Szerintetek tanitható távvezérlővel mehetne a dolog?
Nem tudom mit tegyek
-
ikarus32
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy A.c ryan PlayonHD-t 73100-at, milyen firmware-t tegyek rá amellyel minden műkszik?
Köszönöm
-
Mobulla
csendes tag
Itt olvastam róla:
Sajnos már nem elérhető a cucc onnan ahonnan én töltöttem le, úgyhogy feltettem ide:
ACRyanPOHD-Mede8erA leírás szerint vissza kell butítani 7.3.x-re a kütyüt első lépésként.
Utána mehet fel a Mede8er bootloader, és ezután a Mede8er firmware.Igy csináld:
1. Töltsd le és csomagold ki egy FAT32-re formázott pendrive gyökerébe az .img fájlt.
2. Dugd be a lejátszóba a pendrive-ot.
3. Kapcsold ki a lejátszót.
4. Tartsd lenyomva a készüléken 15 másodpercig a Power gombot.
5. A lejátszó újraindul és megkezdődik a frissítés. (ne piszkáld, mig be nem fejeződik)Nekem rendben működik, de hibák, gubancok lehetnek, úgyhogy mindenki csak a saját felelősségére álljon neki a cserének!
Még egy észrevétel: viszonylag sok ideig tart a frissítés, ne türelmetlenkedj, várd meg, amíg azt írja, hogy készen van!
-
vjozsef
senior tag
-
Mobulla
csendes tag
válasz
Henker2 #2533 üzenetére
Én meguntam az AC Ryan firmware lassúságát, úgyhogy feltettem a Mede8er azonos alapra épülő lejátszójának a firmware-jét. Kifejezetten ronda, viszont gyors, a hálózati sebességet is csúcsra tudtam vele járatni. Eddig bevált, az meg nem érdekel, hogy néz ki, a menüt csak addig látom, amig elindul a film.
-
Henker2
addikt
Üdv!
Van egy [A.C.Ryan Playon! HD] lejátszóm. A nagyobbik merevlemezes változat van. A kérdésem egyik fele az lenne, hogy van-e itt olyan akinek ilyen van? A másik fele pedig az lenne, hogy hogyan lehetne ezt frissítenem, illetve van-e hozzá frissítés?
Egy kicsit részletesen írjátok már le a frissítés menetét! Nem szeretnék úgy járni, hogy nem fog működni a frissítés után!
Köszi
-
Pityke78
őstag
válasz
Real_Necro #2530 üzenetére
Jogos, ott a pont, ezt én néztem be.
Felirat betűtípust nem lehet választani, vagy azt is benéztem?
Az mitől lehet, hogy ha az asztali PC-n letöltök egy filmet és bemásolom abba a mappába, amit megosztottam hálózaton, azt nem látja a lejátszó, csak akkor, ha az új film mappáját még külön megosztom?
Ötlet?
-
Real_Necro
veterán
-
Pityke78
őstag
válasz
Real_Necro #2528 üzenetére
Nos, feltettem a legújabb firmware-t (Firmware_PV73200_v7.4.6.r8755_European.zip) a gépre, de sajnos most sem tudom állítani a felirat időzítést.
A képen láthatjátok, a menüt, ami előjön a felirat beállításoknál.
Itt a feliratot tudom kiválasztani, utána a függőleges pozíciót, aztán a betűméretet, majd a fényerőt, vagy nem tudom mit, arra nem csinál semmit. Aztán jön a felirat kódolás, de arra sem csinál semmit és a végén a felirat színét tudom még módosítani.
Viszont időzítést nem találok sehol.
Vélemény?
Köszi
-
Pityke78
őstag
válasz
Pityke78 #2522 üzenetére
Akinek HD 1-es A.C. Ryan-je van az tudna segíteni, hogy miként tudok felirat időzítést, illetve felirat betütípust választani?
Nálam csak pozíció, méret, fényerő (bár ezzel nem csinál semmit), kódolás (ezzel sem változik semmi), illetve betűszín változtatási lehetőség van.
Az alábbi software van fent: v7.4.6.r7317
Vagy ez nem software verzió függő?
Köszi
-
Pityke78
őstag
válasz
Real_Necro #2524 üzenetére
Melyik a legfrissebb szoftververzió ami stabil és érdemes feltenni?
-
Pityke78
őstag
válasz
Real_Necro #2515 üzenetére
Hálózatot sikerült összehoznom, igaz nem egyértelmű, mert néha kér jelszót, néha nem.............
Hogy tudom a feliratot időzíteni, vagy betűtípust változtatni?
Nálam csak pozíció, méret, fényerő (bár ezzel nem csinál semmit), kódolás (ezzel sem változik semmi), illetve betűszín változtatási lehetőség van.
Időzítés, betűtípust nem találtam sehol.
Illetve a hálozai sebességnél néha 7kbit/sec-et ír ki, néha meg 44 kbit/sec-et.
Viszont egy 20 GB-os mkv-nál néha elégé megakadt a lejátszás.Amúgy olyat lehet csinálni és igen, akkor hogyan, hogy a lejátszóra USB-n rákötök egy küldő HDD-t, de ezt adott esetben az asztali PC is használja? Vagy ez nem opció?
Köszi
-
-
Pityke78
őstag
válasz
Pityke78 #2519 üzenetére
Kicsit leírnám részletesebben a problémát......
Egy olyan problémám van, hogy kaptam egy A.C. Ryan HD1 73200-as típusú médialejátszót, amit hálózaton keresztül szeretnék összekötni az asztali PC-vel.
A hálózat úg ynéz ki, hogy van egy TP-LINK-es router, amibe megy az UPC kábeles net és erre a routerre csatlakozik UTP kábelen az asztali PC (NEMETH-PC) és a média lejátszó (Realtek Embedded UPnP Render(acryan)) is.
A média lejátszó látja a hálózatot, ez eddig oké, viszont az asztali PC-n megosztott mappákat nem.
Amit nem értek, hogy a hálózat megjelenítésnél van egy Számítógép (NEMETH-PC), illetve van egy médiaeszköz (NEMETH-PC: Nemeth
.
A médialejátszó ezt a médiaeszközt (NEMETH-PC: Nemeth
látja, de a sima számítógépet (NEMETH-PC), amin megosztottam a mappákat nem.
Mi lehet a probléma, milyen beállításokat kell módosítanom?Nem tudom mennyire érthetőn írtam le problémát, de tudnátok segíteni?
Köszi
-
Pityke78
őstag
válasz
Pityke78 #2518 üzenetére
Srácok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy miként tudom összekötni az asztali géppel hálózaton, hogy lássam a POC mappáit és onnan tudjak lejátszani filmet?
Adott egy TP-LINK-es router, abba megy bele a UPC-s kábeles net. A routerhez UTP kábelen csatlakozik az asztali PC és az A
Ryan 73200-as HD 1-es lejátszó is.
A lejátszó azt írja ki, hogy csatlakoztatva van a hálózathoz DHCP IP (Auto)-n keresztül, de mégsem látok mappákat.
Mi lehet a gond? A kérhetném egyszerűen írjátok le, mert elég láma vagyok a témában.
Köszi
-
Pityke78
őstag
Tudtok valahol magyar használati utasítást amit le tudok tölteni a netről az A.C. Ryan 73200-hez?
Köszi
-
-
Pityke78
őstag
válasz
Real_Necro #2515 üzenetére
Visszaolvasva többen írták, hogy LAN-on keresztül nagyon lassú a másolás, lejátszás.
Akkor ezzel nincs gond és hálózaton keresztül az asztali gép HDD-ről simán le tudja játszani a filmeket? -
Real_Necro
veterán
válasz
Pityke78 #2514 üzenetére
Elbírja, feliratkezelése is rendben, méretet, színt, betütípust, időzítést tudsz állítgatni, csak kissé lassú a menüje. Nekem azzal volt problémám, hogy a NAS-hoz beállított felhasználónevet és jelszót nem volt képes megjegyezni. Egyébként jutányos ár ellenére ez egy 4 éves készülék, szóval 7-8-nál többet szerintem ne adj ki érte.
-
Pityke78
őstag
válasz
Real_Necro #2513 üzenetére
Sziasztok!
Elvileg tudnák venni egy A.C. Ryan PlayOn! HD Mini ACR-PV73200-t (1. típus) jutányos áron.
A kérdésem az lenne, hogy LAN-on keresztül elviszi a 15-20 GB-os mkv-ket vagy ezzel nem tud megbirkózni?
Milyen a felirat kezelése? Felirat betűméret, pozíció, időzítés?Köszi
-
-
Real_Necro
veterán
-
Ironed_1
csendes tag
válasz
Real_Necro #2507 üzenetére
öhh, jól leamortizálódott...
arra leszek kíváncsi, hogy amit vettél LAN-on tujda-e vinni a cuccost....jó lenne, ha nem kellene vinyokat dugdosnom...fő a kényelem, a Ryan elvisz mindent, más miatt nem is cserélném...
-
Ironed_1
csendes tag
válasz
Real_Necro #2505 üzenetére
Mennyiért lehet eladni szerinted? Megnézem, mit vettél...
-
Ironed_1
csendes tag
válasz
Real_Necro #2503 üzenetére
Hmm, mire? :-)
Nem tudom, amúgy beállítani...de ha lassú is :-) -
Ironed_1
csendes tag
Sziasztok!
Az működik, hogy RyanMinit lan-al összekötöm a routerrel és onnan tudom kitallózni és lejátszani a filmeket?
Elbírja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest