- Apple MacBook
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Asus A7v8x-es lapom.Ez ugye KT400-as vhippel szerelt.
Az fsb 100-220 körülig állítható, 200 körül szokták vinni.Tegnap lecseréltem a ramjaimat 400-asokra a régi 266-osokról,de nem tudom kihozni a teljesítménytöbbletet.
Az eredeti 1000 rev számú biosban még 100,133,166,180-nál is visszaesett(osztott magának a lap) az agp/pci freki, viszont az újabb biosokkal(folyamatosan frissítettem 2 éve) már csak 149-nél esik egyszer vissza, így 149-nél már be sem indul a gép(39-es pci).150-nél már bootol(30Mhz a pci-nak).....emiatt sajnos ''csak'' 167Mhz-ig sikerült tornáznom, felette nem jön be a win.
Mit tudnék tenni?
Rakjamvissza az eredeti biost?Hogyan?azt írja a progi,hogy régebbit nem süthetek be.
Ha mégis sikerült, nem félő,hogy be se indul a gép a T-bred-B magos proci miatt?(az 1008-as bios kezdte csak támogatni ezt a procit)
SEGÍTSETEK!!!
Bocs,ha hosszú voltam
Aktív témák
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Netflix
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest