- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrober
tag
Sziasztok!
Rövid leszek: ''hozzá jutottam'' egy 2800+ Bartonhoz.Minden gond nélkül megy a lapba.Viszont: elég melegnek látja a BIOS is, meg az Everest is ( 58 - 65 fok).A hűtőborda (Cooler Master Jet7) nem tűnik ennyire melegnek.BIOS frissítés segíthet, vagy tényleg süssek tojást rajta?
Köszi -
herrober
tag
Közben a spanom (akitől ''a'' Barton volt), visszarakta az Ő gépébe, se kép se hang se semmi...Most már van 2 halott konfig.Tehát: kivette a Bartont, én beraktam, halottság..Lehet, hogy már az Ő konfigjában meghalt, amikor kivette(???)!De attól,hogy kivette?( sarkazás NEM látszik ).Ő berakta az én 2000+ -omat azzal se semmi.Visszacseréltük, és most már ugye nekem se megy a 2000+. Bocs, hogy mégegyszer leírtam a sztorit, de talán igy érthetőbb az egész.Ja,azt beszélik táp is lehetne.400-as Codegenem van,nem hiszem.Este VGA csere,plusz a 2000+ - t kipróbálom egy másik lapba. Addíg is várom az ötleteket!!!
-
-
herrober
tag
Sziasztok!
Van egy A7V8X alaplapom 2000+ Athlon Xp procival. A hétvégén belekerült egy 2500+ Barton tesztelés céljából. Beraktam, az első indításnál minden jónak tűnt de a monitor nem kapcsolt be. Oké mondom Bios reset. Ez kb 5-ször, semmi változás. Az alaplapba a 2000+ vissza, és ezzel is ugyanez történt. Azóta se kapcsol be a monitor. Másik monitorral is próbáltam, de semmi változás. Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest