Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
laxius_
tag
Ez de jo :))) Levetted a hutest :) Erre beszart es kicsereletek. Jol nyomod. Na ja ma beviszem vagy esetleg holnap szerintem. Lejart a 3 nap, mert amikor azt mondtak hogy a videokartya a hibas akkor volt pont 3 nap, de azota eltelt egy het, csak holnap lesz idom bevinni, de nem viszem be a gepet, csak a lapot, rakjanak ossze egy ilyen konfigot az okosok, es meglatjak. Ha azt merik mondani naluk jo volt, akkor majd beviszem az egesz gepet. Amugy mar minden mast kiprobaltam es tuti az alaplap a szar, memoriat is csereltem ilyesmi. Koszonom a helpet!!!!!!!!!
Aktív témák
Aktív témák
- Autós kamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest