- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
A hát nem lesz szétkapva. Elvittem ezt a műanyaglapot egy esztergályoshoz és síkmaróval leszed belőle 3mm-t. Fél8-ra megyek érte. Remélem jó lesz:D Én is gondoltam erre a megoldásra csak az a baj, hogy a mobilerack kicsit fölélóg az alaplapnak és íby pont beleütközne valamint az alaplapcsatik beleütköznek a házba még akkoris ha kiszedem hátulról azt a lemezt..:)
-
pitman
őstag
Elolvastam a mások topicodat, ahol a problémát ecstelted. Ha nem kellene sokat emelni rajta, esetleg az egész alaplapot emelhetnéd egy-két alátét segítségével minden rögzítési pontnál (feltéve, hogy az alaplapi csatik és kártyák beszerelésénél még marad ennyi tűrés a rendszerben, hogy ött ne feszüljön semmi). Így nem kellene szétberhelni a házat sem.
-
Hát az érdekes lenne. Azt hogy fogatod rá?:F
-
F7
tag
Olyan nem jó, hogy nincs hátulja, csak a hűtő van? :)
-
DVD_2_U
senior tag
Csiszold le, finom vászonnal...
-
Tehát olyan coolert keresek A64-re aminek az alaplap hátoldalára eső része nagyon vékony:)
erre gondolok:[L]http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_SilentTower/1011.html[/L]
Szóval kérdés kinek milyen hűtője van rajta és milyen vastag az a hátlapi panel.
Előre is thx!
üdv.: RicHarD
Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest