- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
miazazeq
csendes tag
LOL de basszus. Ma meg már megint csinálja, pedig a pipa ki van véve a simított görgetésből. Többször ellenőriztem.
Most akkor ez mi? Van esetleg egyébb ötlet? Ez az egér hibája lehet? -
miazazeq
csendes tag
ÁÁÁÁ te egy isten vagy!
tökéletesen bevált Köszi! -
miazazeq
csendes tag
Sziasztok!
Talán igazatok lehet, kicseréltem azt az x7-est egy ugyanolyanra és most ezzel nincs gondom. Azazhogy mégis van egy kicsi, de nagyon remélem ez megoldható.
Az a problémám hogyha egy olyan ablakba kezdek el görgetni az egeremmel, amibe nagyon sok fájl van és egyszerre többet görgetek pl:6-ot , akkor a kép elkezd így egyenletesen lefelé haladni és nekem meg kell várni amíg elér a 6 görgetésnek megfelelő helyre, és én közbe az égvilágon semmit nem tudok csinálni. Ott várok és nézem ahogy halad a kép lefelé.
Mit csináljak? -
miazazeq
csendes tag
Vettem egy X710BH-t. Nagyon pontos, rángatással nem lehet zavarba hozni. Gombok nem lötyögnek, talán a 3x-os gomb egy kicsit, de az nem számít.
Viszont ez a görgő nagyon nem tetszik. Valahogy ez az egér és főleg a görgő nem nyújtja azt a masszív érzést mint a régi logitech egeremnél. Ráadásul talán néha nem is görget normálisan.
Vazze én csak egy normális masszív egeret szeretnék normális görgővel, +2 gombbal és kb 1000 DPI-vel. Ja és mellesleg nem ilyen 15E forintért. ( Az Microsoft Intellimouse Opticalt ne mondjátok, mert nekem a 400dpi kicsit kevés)
Szóval valaki ajánljon már valamit, ami nem ilyen gány egér és megfelel azoknak az elvárásoknak, mert sztem ezt a 710-es visszacserélem. -
miazazeq
csendes tag
Az előző kérdéseimre ne válaszoljatok, már választ kaptam rájuk.
De ez a görgős típushiba dolog mellbevágott, mert én igencsak görgetni fogom azt az egeret.
Mindegyik típuson már ez a szarabb mechanikus görgő van?Nem hiszem, hogy szét merném szedni az egeret hogy kitisztítsam belülről.
-
miazazeq
csendes tag
Most már csak 2 egér között gondolkozom.
A4tech x710
A4tech x718
A lézeres x7-ekről megoszlóak a vélemények, olyat inkább nem veszek, meg amúgyis drágább.
Megéri egy kicsit többet fizetni az x718-asért? Azon kívül hogy több DPI-t tud , más különbség van közte?
Bár lehet ígyis inkább 718 lesz, mert a 710-esek közül van egy modell, asszem a BH, amelyiken van ilyen Anti Vibration funkció, ami annyi hogy van egy gomb az alján, ha az nincs lenyomva, kikapcsol az egér. Nekem valahogy ez az funkció nem túl szimpatikus.
(Valószínű rendelem az egeret, s ha 710-et rendelek, senki nem garantálja, hogy nem pont a BH-s modellt kapom) -
miazazeq
csendes tag
Hát ja.
Amúgy megnéztem és nekem most alapból 1000 DPI-s egerem van. (Logitech Pilot Optical)
Ezek után félek megvenni a 400 DPi-s Microsoftot, mert végülis akkor most egy lassabb (vagy pontatlanabb? ) egeret vennék, mint az előző. Vagy egyáltalán feltűne a változás?
De főleg arra válaszoljon valaki , hogy az A4tech x710-nek vagy x718-nak kb mennyi az élettartama? Ha nem vágom a földhöz meg nem taposom meg, akkor kibír nekem kb 5 évet? -
miazazeq
csendes tag
Sziasztok!
Egeret vennék, de nem nagyon akarnám a 4000 Ft-ot túllépni. Legszívesebben Logitech-et vennék, de az nem kínál olyan egeret, amin van +2 programozható gomb meg görgő, és 4000 Ft körül van. A minőség számít nekem, mert az ezutáni egeremet kb 5 év múlva szeretném megvenni.
Tehát vezetékes optikai egeret vennék +2 programozható gombbal. Azonban lövöldözős játékokkal is játszok, mint pl cod4 stb. Asszem ezt hívják FPS játékoknak.
Most jelenleg 2 egér között dilemmázok:
Microsoft Intellimouse Optical 1.1a vagy A4tech x710( talán BH vagy valami ilyesmi)
Árban kb egymás mellet vannak. A fenti kritériumoknak megfelelnek. A microsoftos egér biztos jó minőség, azt lehet rendesen használni, strapabíró, azonban öszvissz 400 DPI-s.
Az a4tech minőségéről nem tudok semmit, az számomra eddig no name volt, szal a minőségében nem bízok, azonban ez meg 1000 DPi-t tud és van dpi váltó gomb is rajta.
Ez a DPi dolog olyan nagy cucc játékoknál? Megéri megvenni a nagy DPI-t, vagy nyugodtan válasszam a számomra biztos minőségű Microsoftot? (Microsofton nincs DPi váltó gomb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Reklámblokkolók topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest