- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
Üdv!
Régóta használok A4tech egereket, volt wop35-öm, aztán később az X7-es (izzadós) aminek tönkrement a bal gombja, így kénytelen voltam lecserélni. Ideiglenenesen egy Glaser X6-70D-re, ami meglepően jól működött, de mégiscsak egy komolyabbat akartam, így lett a 750BH, amivel már vannak bajaim.
Egyrészt nem kell hozzá driver, csak oscar. Hű de jó, hogy egy exe-t kell futtatni, ha az elszáll (pl. odább akarod húzni a most már vizszntesen scrollozok jelzést Word alatt - fagy) akkor meg is szünt mindenféle plusz egérszolgáltatás. A dpi váltás hatása is elég rapszódikus, van amlyiknél röpül a kurzor egy finom mozdulatra is, a következőnél meg lassú, holott ez az ősnél (X7) aminek még volt drivere, bizony nem így működött. De nem baj, kitapasztaltam melyik kell, nem nyomkodom a dpi váltás állandóan. Ellenben a scrolltól falra mászon:1. nem böngészőkben, hanem más felületeken (pl. Total Commender) fellép az a jelenség hogy a tekerő hatása nem közvetlen, tekersz egyet, és mint a csiga, szépen elkezd scrollozni 10s-ig, szép lassan ráérősen, és addig ülsz és nézel, hogy vmikor befejezze
és ami csak szimplán zavar:
2. amíg volt driver, az egér beállításoknál a control panelen, csomó mindent lehetett állítani, akár a scrollnál is, itt most az egeret vmi noname semminek látja (fel sem ismeri az xp hogy mi ez) és az alap dolgokon kivül semmit nem lehet állítani (tudom ott az oscar, de pont a scroll az, aminél ott sincsenek meg azok a beállítások mint az X7-nél)
Ha erre tudtok vmi megoldást mondani (főleg az elsőre) azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest