Új hozzászólás Aktív témák
-
killer1203
senior tag
Működik, szét nem szedtem csak a görgőnél szájjal belefújtam. Kompresszor lehet hatásosabb lenne.

Lassan 2 éves lessz, de megvagyok elégedve vele, eddigi egereim max 1000Ft-osak voltak de azok 2hónapnál tovább nem birták. De ez az A4tech elég jó, kárhogy az itteni boltba nemlehet kapni(Iponból rendeltem pk miatt kicsit drága volt de megérte)
-
Neked legyen igazad! Bár félek tőle, hogy esetleg az lesz neki is mint nekem.
(a linkeken vannak képek, és lerás..) szerk: meg neked is
Neked jó lett azóta?
Nem tudom abban is ugyanilyen-e a görgö megoldása.. sajna ezek már nem optokapu, lukas tárcsa kombóval mennek...Tegnap COD4 közben már majdnem összetörtem.. (helyette csak a bill.t nyomkodtam össze vissza.. azért nem kár..lehet már vagy 8éves
)Nem tudom mi lesz.. lehet szétkapom megint.. bosszantó, hogy egy egyébként teljesen jól működő, nekem megfelelő egéret, kb. másfél év után ezért kelljen cserélnem..
Egy jó öreg WOP-35 még most is itt műkszik a melóhelyen a notival.. pedig már ez se mai gyerek.. (igaz, nagyon válogatós arra, hogy min használom, illetve nem egy gamer egér
viszont van rajta 2 görgő is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Projektor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(a linkeken vannak képek, és lerás..) szerk: meg neked is
Neked jó lett azóta?
)